Η Gisele Bündchen αδιαφορεί παντελώς για τα τα δημοσιεύματα αλλά και τις φήμες που αφορούν την ιδιωτική της ζωή, μετά το διαζύγιό της με τον Tom Brady.

H Gisele έδωσε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar και εξήγησε πως στη παρούσα φάση της ζωής της, αδιαφορεί πλήρως για τη γνώμη του κόσμου. «Δεν μπορώ πραγματικά να ανησυχώ για το τι λένε οι άλλοι για μένα. Αυτά που λένε έτσι κι αλλιώς, δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι δουλειά εκείνων που προσπαθούν να δείξουν τη ζωή μου προς τα έξω. Αν είναι να επηρεάζομαι από αυτούς, δεν πρόκειται ποτέ να ζήσω την αληθινή ζωή που θέλω».

Η Gisele είπε επίσης πως «Όταν προσπαθείς να είσαι εκείνο το άτομο που θέλει πάντα να ευχαριστεί τους άλλους και προσπαθεί να είναι αποδεκτό συνεχώς, τότε δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ αυτό που πραγματικά θες». Ανέφερε επιπλέον, ότι φροντίζει να θυμάται πάντα τη συμβουλή που έχει δώσει και στα παιδιά της. «Ο τρόπος που φτιάχνεις το δωμάτιό σου, ο τρόπος που οργανώνεις και στρώνεις το κρεβάτι σου είναι ο τρόπος που θα κάνεις τη ζωή σου», είπε η Gisele.

Η Gisele Bündchen για τα παιδία της

Σχετικά με την επιμέλεια των τριών παιδιών της, την οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, δήλωσε: «Μερικές φορές πιέζομαι. Ειδικά τώρα που βρίσκονται σε δύο διαφορετικά σπίτια και υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι ανατροφής. Αλλά νιώθω ότι το χρωστάω στα παιδιά μου, να μείνω αληθινή, όπως μου έμαθε η μητέρα μου».

Διαβάστε επίσης

Dua Lipa: Οι άνθρωποι δεν θέλουν να είσαι κάτι σαν πολιτικός… δεν θέλουν οι σταρ να είναι έξυπνοι»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet