Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να εμποδίσει την ετεροθαλή αδερφή της και τον πατέρα Τόμας Μαρκλ να καθαιρέσουν τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι με αγωγή της για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Σαμάνθα Μαρκλ μηνύει τη Μέγκαν για τη διαβόητη πλέον συνέντευξή της με την Όπρα τον Μάρτιο του 2021, καθώς και για το υλικό που δημοσιεύτηκε στη βιογραφία «Finding Freedom».

Οι δικηγόροι της Σαμάνθα είχαν επιβεβαιώσει ότι θέλουν να καθαιρέσουν τον Τόμας μεταξύ 5 και 21 Οκτωβρίου και επίσης επιθυμούν να καθαιρέσουν τον Πρίγκιπα Χάρι και την Όπρα για την κατάθεσή τους, σύμφωνα με το Newsweek. Ωστόσο, η νομική ομάδα της Μέγκαν αντεπιτέθηκε και ζήτησαν από έναν δικαστή να σταματήσει τη διαδικασία συλλογής και αποδέσμευσης αποδεικτικών στοιχείων έως ότου εκδοθεί απόφαση σχετικά με το εάν η αγωγή πρέπει να απορριφθεί πλήρως.

Μέγκαν Μαρκλ

«Μια κατάθεση του κ. Μαρκλ σε αυτή τη συγκυρία θα ήταν ένα περιττό θέαμα και σπατάλη χρόνου, χρημάτων και ημερών», ανέφερε η κατάθεσή τους. «Δεν θα πρέπει να επιτραπεί στη Σαμάνθα Μαρκλ να αναγκάσει τη Μέγκαν και, ενδεχομένως, πολλά μη συμβαλλόμενα εμπλεκόμενα μέρη να αφιερώσουν σημαντικούς πόρους σε ξένες ανακαλύψεις, ενώ εκκρεμεί μια αξιόλογη πρόταση που θα μπορούσε να διαθέσει ολόκληρη την υπόθεση».

Διάβασε περισσότερα στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet