Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε μία μαρτυρία-σοκ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η γυναίκα πίσω από αυτή τη μαρτυρία είναι διατεθειμένη να καταθέσει στις αρχές ενόρκως. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη φέρεται να πήρε τον καφέ του Μάνου και να τον πήγε σε μια καφετζού για να μάθει αν υπάρχει άλλο πρόσωπο στη ζωή του. Ήθελε επίσης να μάθει τι θα κάνει ο Μάνος αν αρρωστήσει η Τζωρτζίνα.

Ρούλα

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλςο είπε: “Μια γυναίκα που ζει στο εξωτερικό, πέρα από τη δουλειά της, λέει και τον καφέ. Μετά το θάνατο της Μαλένας κλήθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και ενώ ήταν εν ζωή η Ίριδα και η Τζωρτζίνα, να της πει τον καφέ του Μάνου. Από τα λεγόμενα της κυρίας προκύπτει ότι η Ρούλα την ρώτησε αν υπάρχει άλλο πρόσωπο στη ζωή του Μάνου και αν ο Μάνος γυρίσει στην περίπτωση που το παιδί αρρωστήσει. Η ίδια σοκαρίστηκε εκείνη τη στιγμή και της είπε ότι οποιοσδήποτε πατέρας, ακόμη κι αν είναι τσακωμένος ή χωρισμένος με τη γυναίκα του, από ενδιαφέρον για το παιδί θα γύρναγε. Η ίδια καταθέτει ότι τότε ενημερώθηκε ότι η οικογένεια είχε ένα παιδί και όχι δύο που είχε στη δεδομένη στιγμή. Καταθέτει επίσης ότι αμέσως μετά από αυτή την ερώτηση, της είπε αν γνωρίζει κανένα να σαπίσει το Μάνο στο ξύλο”.

Η γυναίκα αναφέρει ότι μέχρι τώρα δεν το έκανε γιατί φοβόταν. Όμως, μετά από όλα αυτά που ακούει κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισε να μιλήσει για να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet