Ο κόσμος τρέφει μια ουσιαστική αγάπη για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλον τον κόσμο. Πρόσφατα, αναδείχθηκε το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία.

Σημαντική απόδειξη της δημοτικότητάς της αποτελεί η έκρηξη αγάπης και η πληθώρα μηνυμάτων που έλαβε η Kate Middleton από όλο τον κόσμο μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής της με καρκίνο.

Τι λέει βασιλική εμπειρογνώμονας για την δημοτικότητα της Kate Middleton

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Jennie Bond αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της πριγκίπισσας και το πώς κατάφερε να γίνει τόσο αγαπητή στον κόσμο. Αρχικά τόνισε ότι ο στενός κύκλος της πριγκίπισσας, ο οποίος εκτείνεται πέρα από την άμεση οικογένειά της, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής.

Παράλληλα επεσήμανε την υποστήριξη που έλαβε η Kate Middleton από την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της και ιδιαίτερα από τη μητέρα της και την αδερφή της. «Η Carole και η Pippa ήταν σε ετοιμότητα κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της Kate, είμαι σίγουρη ότι η Carole πρέπει να ανησυχούσε πολύ για την κόρη της».

Ωστόσο, η βασιλική συντάκτης δεν έμεινε μόνο στη στενή σχέση της πριγκίπισσας με την οικογένειά της, καθώς θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι μακροχρόνιες φιλίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας προτού γίνει γαλαζοαίματη. «Μερικές φορές, οι πιο παλιοί σου φίλοι – που έχουν μείνει μαζί σου τόσο πολύ – είναι το εισιτήριο. Αυτοί οι φίλοι κατανοούν απόλυτα τη θέση της Kate και την υποστηρίζουν όπου χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Jennie Bond αναγνώρισε τη σημασία της ενσωμάτωσης της Kate Middleton στον κοινωνικό κύκλο του συζύγου της. Σημείωσε ότι έχει δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με φίλους του πρίγκιπα William, κάτι το οποίο ενίσχυσε το κοινωνικό της προφίλ. Με λίγα λόγια η Jennie Bond ρίχνει φως στα διάφορα επίπεδα υποστήριξης που συνέβαλαν στην επιτυχία της Kate ως μία αγαπητή βασιλική φιγούρα.

Από τη στενή σχέση με την οικογένειά της μέχρι τις μακροχρόνιες φιλίες της και την ενσωμάτωσή της στον κοινωνικό κύκλο του πρίγκιπα William, η Kate περιβάλλεται από ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης που συνέβαλε στο να γίνει το πιο αγαπητό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αυτές οι σχέσεις έχουν αναμφίβολα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο να την βοηθήσουν να ευδοκιμήσει στο βασιλικό της ταξίδι.

Διαβάστε επίσης:

Meghan Markle – Harry: Αυτή είναι η αποκάλυψη που δεν ήθελαν με τίποτα να γίνει

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet