«Τρομακτικά κοντά» στην ανάληψη του βρετανικού θρόνου φαίνεται ότι είναι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton όσο ο βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο.

«Η σχεδόν ταυτόχρονη είδηση για τον καρκίνο του Καρόλου έφερε τον William και την Kate Middleton σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου, τη στιγμή που ήλπιζαν σε ένα διάστημα ετών για να αναθρέψουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», υποστήριξε στους New York Times η δημοσιογράφος Tina Brown.

Το άγχος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Η πρώην αρχισυντάκτρια του Vanity Fair υποστήριξε ότι η ιδέα ότι ο William θα γίνει βασιλιάς έχει προκαλέσει πολύ άγχος στο ζευγάρι. «Η προοπτική αυτή, όπως μου λένε, τους προκαλεί έντονο άγχος», έγραψε η Tina Brown.

Η δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι διάφορα σκάνδαλα γύρω από τη βασιλική οικογένεια -συμπεριλαμβανομένης της αποξένωσης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τη βασιλική οικογένεια έχουν θέσει το πριγκιπικό ζεύγος «υπό ανεξέλεγκτη πίεση». «Η Katherine είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον William. Το μέλλον της μοναρχίας κρέμεται από μια κλωστή, και αυτή η κλωστή είναι εκείνη», εξήγησε η πρώην αρχισυντάκτρια του Vanity Fair.

Ωστόσο ανέφερε ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες για το ζευγάρι ειδικά τώρα που η Kate Middleton μάχεται με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία. «Ένα παλιρροϊκό κύμα πρόωρης ευθύνης πέφτει προς την κατεύθυνση της ίδιας και του Wiliam. Παγωμένοι, ανέτοιμοι και με την Κάθριν πλέον σοβαρά άρρωστη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιμένουν το τρομερό βάρος του στέμματος», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα Γιαννάτου-Λευτέρης Χαρίτος: Η κόρη τους θα έχει διπλό όνομα και διπλό επίθετο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet