Η Kate Middleton αποκάλυψε σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, ότι έχει διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου, την οποία δεν διευκρίνισε, και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία γι’ αυτήν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πολλοί αναρωτήθηκαν το γιατί ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, δεν εμφανίστηκε στο πλευρό της. Αν και η ίδια ανέφερε πως με τη στήριξή του τα καταφέρνει πολύ καλά, μάλλον στόχος της ήταν άλλο. Σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, που επικαλούνται διεθνή μέσα, όπως οι Times του Λονδίνου: «Επρόκειτο για μία ισχυρή γυναίκα που μοιραζόταν ένα μήνυμα. Δεν χρειαζόταν κανέναν στο πλευρό της. Ο William τη στηρίζει από τα παρασκήνια».

Η δήλωση του Παλατιού για την Kate Middleton

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, την επομένη της ανακοίνωσης, το πριγκιπικό ζεύγος έδειξε ένα ενιαίο μέτωπο εκδίδοντας κοινή δήλωση για τη μάχη της Kate με τον καρκίνο. «Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι και οι δύο εξαιρετικά συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα των ανθρώπων εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο ως απάντηση στο μήνυμα της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του το παλάτι του Κένσινγκτον στο Us Weekly. «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κοινού και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Ο ξάδερφος του πρίγκιπα William, Peter Philips, δήλωσε στο Sky News της Αυστραλίας πριν από λίγες ημέρες πως το ζευγάρι είναι πιο ενωμένο και δυνατό από ποτέ. «Είναι πολύ καλά. Προσπαθούν να διατηρήσουν ισορροπία στη ζωή τους και να είναι σωστοί απέναντι στα παιδιά τους».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2011, έχει τρία παιδιά: Τον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Louis, 5 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη: «Προσπαθώ να έχω χρόνο για εμένα και τα καταφέρνω. Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet