Και η τρυφερή της ανάρτηση για τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο.

Η4η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου και η Εριέττα Κούρκουλου γράφει για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προσβεβλημένος από την ασθένεια.

Η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού που σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσα από το Instagram της έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για τον καρκίνο, που πήρε μακριά της τον αγαπημένο της πατέρα.

«Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά… “Μίσος” είναι η λέξη που εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν. Μίσος, γιατί πήρε την μεγαλύτερη αγάπη από κοντά μου, στερώντας μου στιγμές που είχα κάθε δικαίωμα να ζήσω. Την ήμερα του γάμου μας, που ονειρευόμουν πάντα ότι θα με χόρευε. Την ημέρα που ανακοίνωσα στην υπόλοιπη οικογένειά μου ότι θα κάνουμε παιδάκι. Την ημέρα που θα γεννήσω τον εγγονό και συνονόματό του.

Όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα, μας δίνουν πολλές φορές την ψευδαίσθηση ότι ο καρκίνος νίκησε. Αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο καρκίνος έχασε και θα συνεχίσει να χάνει, ακόμα και όταν οδηγεί στον θάνατο. Έχασε, γιατί ο πατέρας μου ήταν στον γάμο μας, και τον ένιωθα πιο κοντά μου από ποτέ. Έχασε, γιατί την ημέρα της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης μου, ευχαρίστησα εκείνον πρώτα, που ξέρω ότι έβαλε από εκεί ψηλά το χεράκι του. Έχασε, γιατί ζει μέσα στο παιδί που θα γεννήσω τον επόμενο μήνα.

Ο καρκίνος έχασε και θα χάνει πάντα την μάχη με την αγάπη. Από τότε που έφυγε ο πρώτος Νίκος της ζωής μου, έχω συναντήσει και συνεχίζω να συναντάω εκατοντάδες μαχητές της ασθένειας αυτής και κάθε φορά, αισθάνομαι δέος. Δέος, που συνεχίζουν να χαμογελούν και να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Δέος, που αντί να κατηγορούν την ζωή ή τον θεό για την ατυχία τους, μου περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους αισθάνονται τυχεροί.

Όσοι έχουμε πληγεί από τον καρκίνο άμεσα η έμμεσα, ενώνουμε σήμερα τις φωνές μας για να του πούμε ότι έχασε και ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τον πολεμάμε, γιορτάζοντας κάθε νίκη… μικρή και μεγάλη!».

Με τα λόγια της ταυτίστηκαν πολλοί από τους ακολούθους της, οι οποίοι έσπευσαν να της στείλουν τη στήριξή τους μέσα από τα σχόλια.

Λίγο καιρό πριν μέσα και πάλι από το Instagram η Εριέττα Κούρκουλου είχε αποκαλύψει το φύλο του παιδιού που περιμένει, το οποίο είναι αγόρι και στην ίδια ανάρτηση είχε γνωστοποιήσει και το όνομα που θα δώσει στον γιο της, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Νίκος». Δείτε την ανάρτησή της:

Διάβασε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet