Η Marseaux έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης, στον Alpha. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρύσλα Γεωργακοπούλου η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε μέσα από την καρδιά της και με αφοπλιστική ειλικρίνια τόσο για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τον θάνατο της μητέρας της όσο και την εξερεύνηση της σεξουαλικότητα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Marseaux εξομολογήθηκε για την μητέρα της, η οποία έφυγε από την ζωή όταν η ίδια ήταν 17 μόλις χρονών: «Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 17 χρονών. Ήταν περίεργη περίοδος. Λίγο αυτοκαταστροφική μπορώ να πω. Έχω κενά μνήμης. Είναι ένας χρόνος που δε θυμάμαι τίποτα. Δε θυμάμαι αν πήγαινα σχολείο, με ποιους έκανα παρέα, που έμενα, τίποτα. Από τη πρώτη στιγμή έλεγα στον πατέρα μου να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Τα έχει καταφέρει τώρα. Είναι με μια εξαιρετική γυναίκα».

«Δεν είμαι το κορίτσι – μοντέλο για τα social media. Στο TikTok υπάρχει πολύ bullying αλλά είναι για όλους. Το τραγούδι Βότκα-Βύσσινο, είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Αν δε συμβεί κάτι, δεν έχω έμπνευση για να γράψω κάτι. Αυτό μου είχε συμβεί μετά από ένα Live στην Κρήτη, σε ένα club. Είναι αληθινή ιστορία, φλέρταρα με μια γυναίκα».

«Είμαι γενικώς άτομο που ψάχνομαι πολύ για να καταλάβω εμένα γενικότερα, το πως νιώθω και το τι είμαι. Είναι και αυτό ένα ερωτηματικό που ήθελα να το ψάξω και ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω κάνει σχέση και με τα δυο φύλα. Τώρα ερωτικά είμαι σε μια καλή φάση. Ήρεμη. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι καλά» πρόσθεσε στην συνέχεια η Marseaux.

Η συνένετευξη της Marseaux

Διαβάστε επίσης:

Kate Middleton – Πρίγκιπας Wiillam: Πολύ κοντά να ανέβουν στον βρετανικό θρόνο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet