Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry και τις Μeghan το παλάτι κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα! Oι καταγγελίες που εξαπέλυσαν εναντίον του παλατιού ίσως οδήγησαν στην οριστική ρήξη. Μάλιστα, πηγές από το παλάτι υποστηρίζουν πως ο William έχει αποφασίσει να κόψει την οποιανδήποτε επαφή με τον Harry.

Σύμφωνα με τους Sunday Times οι δούκες του Σάσσεξ θέλουν μια συνάντηση με το παλάτι να συζητήσουν και να λάβουν τη συγγνώμη που θεωρούν ότι δικαιούνται: «Θέλουν να καθίσουν με τη βασιλική οικογένεια και να αντιμετωπίσουν τα παράπονά τους», ενώ αναμένουν να ακούσουν και συγγνώμη για όλο τον πόνο που τους προκλήθηκε. Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε πως: «Όταν ο Harry και η Μeghan εξέφρασαν διάφορες ανησυχίες, δεν είχαν καμία συνάντηση, επίσημη συγγνώμη ή ανάληψη ευθύνης. Αυτό είναι δύσκολο να το καταπιείς. 100% ναι, θα ήθελαν να έχουν μια συνάντηση».

harry

Επιπλέον, ο Harry και η Μeghan επιθυμούν να συμφιλιωθούν με το παλάτι και το βασιλιά Κάρολο πριν τη στέψη του τον Μάϊο. Βέβαια, το ζευγάρι θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά καθώς τον Ιανουάριο κυκλοφορεί το βιβλίο του Harry Spare στις 416 σελίδες του οποίου γίνονται ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις.

Ο William κόβει τις σχέσεις με τον αδερφό του

Στο ντοκιμαντέρ ο Harry περιγράφει ένα περιστατικό στο οποίο υποστηρίζει ότι ο αδερφός του τον εκφόβιζε. «Ήταν τρομακτικό, ο αδελφός μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που δεν ήταν αληθινά, ενώ η γιαγιά μου να παραμένει σιωπηλή και να τα ακούει». Για τη διάψευση του παλατιού είπε πως ήταν «ένα ψέμα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή σε αυτό το σημείο. Είπα: “πρέπει να φύγουμε”». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η απόφαση αποχώρησης ήταν δική του και οτιδήποτε άλλο, οποιαδήποτε σχόλιο ότι η Meghan παίρνει τις αποφάσεις έχει να κάνει με μισογυνισμό. Από την πλευρά της, η Meghan Markl αναφέρθηκε στις σκέψεις της να αυτοκτονήσει. «Ήταν λες και “όλα αυτά θα σταματήσουν αν δεν είμαι εδώ”».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet