Ο οσκαρικός ηθοποιός από την αρχή του πολέμου της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας τάχθηκε ενεργά με την Ουκρανία πηγαίνοντας μάλιστα ο ίδιος στην εμπόλεμη ζώνη να γυρίσει ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για το τρίτο ταξίδι που πραγματοποιεί ο Sean Penn στην ουκρανική πρωτεύουσα καθώς είναι ένας εκ των πιο θερμών υποστηρικτών του Κιέβου.

Σε αυτή του τη συνάντηση με τον πολύ καλό του φίλο, όπως έχει χαρακτηρίσει τον Ζελένσκι, ο Penn έβγαλε από την τσάντα του ένα από τα δύο Όσκαρ που έχει κερδίσει και το έδωσε στον Ζελένσκι ως συμβολική κίνηση «Αυτό είναι για εσένα. Είναι απλώς μια συμβολική, χαζή χειρονομία, όμως αν γνωρίζω ότι θα είναι εδώ μαζί σου τότε θα νιώθω καλύτερα».

Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Ουκρανία θα κερδίσει τον πόλεμο: «Όταν νικήσετε φέρε το ο ίδιος στο Μαλιμπού». Ο Ζελένσκι με τη σειρά του του απένειμε το παράσημο του Τάγματος της Ανδρείας. Να υπενθυμίσουμε πως η Ρωσία έχει απαγορεύσει τόσο στον San Penn όσο και στον Ben Stiller την είσοδο στη χώρα και τους έχει χαρακτηρίσει ως «ανεπιθύμητα πρόσωπα»

Διαβάστε ακόμα: Το μήνυμα του Ζελένσκι στα βραβεία Grammy που άγγιξε όλο τον κόσμο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet