Το Revival έκανε comeback! Το event των 4moms που είναι αφιερωμένο στο wellness πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στους όμορφους χώρους του ξενοδοχείου Domotel Kastri.

Μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στον εαυτό μας. Μία ημέρα γεμάτη δράση και διάδραση, events, ομιλίες, shopping και δρώμενα για όλη την οικογένεια. Μια ημέρα αφιερωμένη στην ευεξία και την ευζωία.

Το event διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Οι επισκέπτες του Revival είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν με τους Αντώνη Φραγκάκη, Ξένια Παντελέων & Ειρήνη Πάτσου, τον Σταύρο Μπαμάκο, την Άννα Ρεντούμη και την Νίκη Πετρουλάκη.

Παράλληλα στήθηκε ένα eco market με τη συμμετοχή των: Aladastra, Anna Kitsou, Basileia, Chrysomelo, Efi Kazi Creations, Maria Bartzoka, Xanashop.

Όσοι παρευρέθηκαν στο Domotel Kastri Hotel είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Διατροφικής Πανδαισίας του Γιάννη Παπασταφίδα.

Στο Kids Corner τα μεγαλύτερα παιδιά έπαιξαν με την ομάδα του Κωστή Σταματόπουλου και του Edutainment Center, ενώ τα μικρότερα συμμετείχαν στις δράσεις του We4All και του Petit Paris.

FREZYDERM βοήθησε με την… επανεκκίνηση της επιδερμίδας μας μετά το καλοκαίρι με προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η Bergmann Kord, η πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, ήταν μαζί μας για να ενημερώσει για όλες τις προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις για τα μαλλιά.

Η Βίκυ Τσουλουχοπούλου – Λίγγρη, Σύμβουλος NLP, η Άντζελα Σπανού Παθολόγος Plantbased Foodblogger, η
Θέμς Καρδιόλακα, η Δρ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου Ιατρός Κοσμητικής Ιατρικής, η founder του Do Eat Δέσποινα Καϊσίδου, ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής Bergmann Kord, και η Ψυχοθεραπεύτρια Νταίζη Μανιατοπούλου μίλησαν για ενδιαφέρονται και επίκαιρα θέματα που αφορούν στην ευζωία και στην ευεξία, ο καθένας σχετικά με το αντικείμενό του.

Κρατάμε όλα τα ωραία που μάθαμε και τη γλυκιά γεύση της εμπειρίας του 4ου Revival και ανυπομονούμε για όλα τα όμορφα και ενδιαφέρονται του επόμενου, Ραντεβού την άνοιξη του ’22.

#revivalthecomeback

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet