Ο Πέτρος Φιλιππίδης το πρωί της Δευτέρας (28/3), βρέθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς συνεχίστηκε η δίκη που είχε διακοπή στις 18 Μαρτίου.

Ο ηθοποιός δεν μπήκε από την κεντρική πόρτα του δικαστηρίου. Η αστυνομία τον οδήγησε στην αίθουσα από την πόρτα του κυλικείου προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες. Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο Μανώλη Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Στο δικαστήριο έφτασε και η σύζυγος και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και οι ηθοποιοί που θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης των γυναικών που κατηγορούν τον ηθοποιό για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φορούσε κοστούμι και χειροπέδες – έχοντας τα χέρια μπροστά- και δεν έριξε καμία ματιά σε φωτογράφους και τηλοπτικές κάμερες, όπου πρόλαβαν να έχουν ένα μικρό πλάνο του. Ο ηθοποιός είναι φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος, ενώ σύμφωνα με το δικηγόρο του η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί από την ημέρα που πήγε στις φυλακές Τριπόλεως.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet