Ο Πέτρος Φιλιππίδης το πρωί της Δευτέρας (28/3), βρέθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς συνεχίστηκε η δίκη που είχε διακοπή στις 18 Μαρτίου.

Ο ηθοποιός δεν μπήκε από την κεντρική πόρτα του δικαστηρίου. Η αστυνομία τον οδήγησε στην αίθουσα από την πόρτα του κυλικείου προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες. Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο Μανώλη Δημητρακόπουλο, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Στο δικαστήριο έφτασε και η σύζυγος και ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και οι ηθοποιοί που θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης των γυναικών που κατηγορούν τον ηθοποιό για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φορούσε κοστούμι και χειροπέδες – έχοντας τα χέρια μπροστά- και δεν έριξε καμία ματιά σε φωτογράφους και τηλοπτικές κάμερες, όπου πρόλαβαν να έχουν ένα μικρό πλάνο του. Ο ηθοποιός είναι φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος, ενώ σύμφωνα με το δικηγόρο του η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί από την ημέρα που πήγε στις φυλακές Τριπόλεως.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!