Είναι γνωστό πως ο Robert Downey Jr έχει περάσει δύσκολα με τους εθισμούς ενώ έχει φυλακιστεί στο παρελθόν. Ο εξαιρετικά αγαπητός ηθοποιός, έχει παίξει σε πολλές ταινίες που σημείωσαν επιτυχία όμως σε αυτή που καθιερώθηκε ήταν του πλούσιου, playboy και φυσικά υπερήρωα, Iron Man.

Βέβαια, ο ηθοποιός δεν ήταν πάντα αυτό που βλέπουμε τώρα καθώς είναι γνωστό πως ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Οι εξαρτήσεις του τον οδήγησαν μέχρι και πίσω από τα σίδερα της φυλακής και από εκεί σε κέντρο απεξάρτησης.

Πρόσφατα ανέβηκε ντοκιμαντέρ στο Netflix που ονομάζεται Sr. και αναφέρεται στη ζωή του  Robert Downey του Πρεσβύτερου αλλά και του Robert Downey Jr. Αναφερόμενοι ο ένας στον άλλον ως “Jr.” και “Sr.”, πατέρας και ο γιος παρουσιάζουν τον αμοιβαίο σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον παρόλο που τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι καθώς η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα!

Στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ μας βάζουν στα ενδότερα του οίκου τους όπου ο  Jr αναφέρεται στην τεράστια επιρροή που είχε ο πατέρας του πάνω του αλλά και στον εθισμό των γονιών του στα ναρκωτικά: «Πάντα ήξερα τι γινόταν σε εκείνο το υπόγειο» είπε αναφερόμενος στον εθισμό των γονιών του.

«Ήμουν τοξικομανής» λέει ο Πρεσβύτερος στην κάμερα, ενθυμούμενος τα χρόνια της δεκαετίας του ’70, όταν ο Τζούνιορ είχε μόλις αρχίσει να ενηλικιώνεται: «Κυρίως κοκαΐνη και μαριχουάνα».

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet