Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε το υπνόμημα για τους θανάτους των παιδιών της και περιμένει να μάθει εάν θα βρεθεί αντιμέτωπη και με άλλες κατηγορίες.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, μίλησε στον ΑΝΤ1 σχετικά με το υπόμνημα που κατέθεσε την Τετάρτη η πελάτισσα του, ως μόνη ύποπτη για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, όπως μετέφερε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, επανέλαβε στην κατάθεση της πως δεν έχει καμία εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της και ούτε ως σκέψη θα μπορούσε να υπάρχει ότι θα κάνει κακό στα ίδια τα παιδιά της.

Ερωτηθείς για τα σημάδια στα πρόσωπα της Μαλένας και της Ίριδας, που προκύπτουν από φωτογραφίες που έχουν διακινηθεί και σε ΜΜΕ, αλλά και από μαρτυρίες που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως αυτά δεν έχουν προκληθεί πριν από τον θάνατο των παιδιών και σχετίζονται με τον τρόπο που έφυγαν από την ζωή, αλλά είναι περιθανάτια (έγιναν δηλαδή κατά την προσπάθεια ανάνηψης των παιδιών) ή μεταθανάτια ( έγιναν δηλαδή κατά την διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής των σορών της Μαλένας και της Ίριδας).

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος της είπε: «ο εγκλεισμός στην φυλακή δίνει πολύ χρόνο για σκέψη. Δεν μπορεί να τα αντέξει ένας άνθρωπος όλα αυτά που της έχουν συμβεί. Αυτό το απολογητικό υπόμνημα της είναι και μια «εξομολόγηση». Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και από τον τρόπο προβολής του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης. Λέει συχνά ότι προσπαθούν να της φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών. Είδε ένα ψυχογράφημα της από την ψυχολόγο που της προκάλεσε έκπληξη. Θεωρεί ότι αδικείται από τον τρόπο που παρουσιάζεται η ίδια και η υπόθεση της».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet