Πριν από 5 χρόνια, η Selena Gomez έδινε μια πολύ σημαντική μάχη για την υγεία της λόγω του αυτοάνοσου που έχει, του Ερυθηματώδη Λύκου, και έπρεπε να κάνει επέμβαση στα νεφρά της. Η Raisa Francia ήταν εκείνη που της έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, δωρίζοντας το νεφρό της. Οι δυο τους έγιναν τότε φίλες. Αυτή η φιλία φαίνεται πως βρίσκεται σε κρίση τα τελευταία 24ωρα μετά από ένα ατόπημα της Selena Gomez.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τα θέμα υγείας της με τίτλο My Mind and Me, η Gomez ανέφερε πως δεν τα πάει καλά με τις φιλίες ως προς τα άτομα που βρίσκονται στον χώρο της σοουμπίζ και γι΄αυτό με εξαίρεση την Taylor Swift, δεν έχει επαφές με καμία άλλη σε βαθμό που να θεωρούνται φίλες.

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε το E!News στο Instagram, η Raisa έκανε το εξής δηκτικό σχόλιο: «Ενδιαφέρον».

Selena Gomez

Προφανώς, με αυτή τη λέξη ήθελε να δείξει πως κρίνει παράξενο που η Selena Gomez δεν τη συμπεριέλαβε στους ανθρώπους που αποκαλεί φίλους.

Η Raisa, για όσους δεν το γνωρίζουν, ανήκει κι αυτή στον χώρο των celebrities, καθώς είναι Λατίνα ηθοποιός που έχει παίξει σε σειρές και ταινίες. Οπότε, η μη αναφορά της από την Gomez σημαίνει δύο πράγματα: είτε δεν την θεωρεί δημοφιλή είτε δεν τη θεωρεί φίλη της. Οι δυο κοπέλες έχουν αποκαλέσει δημόσια η μία την άλλη ως αδερφή κιόλας.

Μετά απ΄αυτή τη συνέντευξη, η Raisa έκανε unfollow την Selena Gomez στο Instagram, χωρίς να δεχτεί τα…αντίποινα, με την 30χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια να την ακολουθεί ακόμα. Μάλιστα, η Selena σχολίασε τον ντόρο που προκλήθηκε, γράφοντας κάτω από ανάρτηση βίντεο στο TikTok τη φράση «συγγνώμη που δεν αναφέρθηκα σε κάθε άτομο που γνωρίζω».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet