Σε επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων των τελευταίων 2-3 ημερών που τον θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως, προχώρησε ο Tom Brady, στη σκιά της διαδικασίας διαζυγίου που έχει ξεκινήσει με την Gisele Bundchen.

Τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, αποτέλεσαν ένα ισχυρό σοκ για τον αθλητή των Tampa Bay Bucaneers, ο οποίος ανακοίνωσε πως συμβουλεύεται ειδικούς θεραπευτές ψυχικής υγείας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο τέλος του γάμου του με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα των δύο του παιδιών.

«Είναι κάτι που πάντοτε έκανα, το να επεξεργάζομαι δηλαδή ό,τι μου συμβαίνει και αυτό που ζω τώρα είναι προφανώς μια πρόκληση για μένα. Είτε κάνω σωματική θεραπεία, είτε πνευματικά, όλα αυτά είναι πράγματα που με έχουν βοηθήσει τα τελευταία δύο χρόνια», δήλωσε ο Tom Brady στο podcast Let’s Go, όπου μίλησε για τη ζωή του.

Και η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δύσκολη από τη στιγμή που έχουν αναλάβει οι δικηγόροι για τον χωρισμό της περιουσίας τους, ενώ θα υπάρξει και η διεκδίκηση της επιμέλειας των παιδιών, εκτός αν φτάσουν σε μεταξύ τους συμφωνία.

Η περιουσία του Tom Brady απέχει δεκάδες εκατομμύρια προς τα κάτω από της Gisele

Σύμφωνα με την Page Six και το TMZ, η περιουσία των δύο υπερβαίνει το μισό δισ. δολάρια και αυτό δείχνει ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολος ο χωρισμός της, ιδίως αν δεν έχουν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ο Tom Brady έχει μια χρηματιστηριακή αξία από 250 μέχρι 333 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με το Spotrac, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν για περίπου 900.000 δολάρια τον χρόνο για τρία χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα, κέρδισε μόνο από τους Patriots, την ομάδα με την οποία έπαιξε όλη του την καριέρα με εξαίρεση τα τελευταία 2 χρόνια, κοντά στα 235 εκατομμύρια δολάρια. Το δε συμβόλαιο του με τους Bucaneers ήταν για 68 εκατομμύρια δολάρια για δύο χρόνια και το συν ένα που υπέγραψε πριν λίγους μήνες, θα του αποφέρει άλλα 30 εκατομμύρια.

Διάβασε τη συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet