Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Super Κατερίνα και μίλησε με ειλικρίνεια για όλα. 

Η παρουσιάστρια μίλησε για την οικογένειά της και το σύζυγό της Ηλία Κρασσά: «Έχω τα δύο παιδιά μου και δύο εν δυνάμει (από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία Κρασσά). Δεν τα ξεχωρίζω ποτέ τα παιδιά. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο τον αγαπάς για τα όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν έρχεται στη ζωή σου ο άνθρωπος σου με δύο παιδιά, πρώτα έρχονται τα παιδιά και μετά εκείνος. Είναι κομμάτι του, είναι η ζωή του. Στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί ξαφνικά βρέθηκα με δύο παιδιά. Δεν ήξερα από πού να φύγω», είπε γελώντας. 

Και πρόσθεσε: «Ο Ηλίας είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Ένα από τα πράγματα που με κέρδισαν και λάτρεψα πάνω του είναι πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά του»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με το διεθνές μοντέλο, τη Σοφία Χατζηπαντελή, στο GNTM. «’Ηταν δική μου πρόταση. Και επέμενα πάρα πολύ μάλιστα. Και δεν την έβρισκες πουθενά. Εκεί που ήταν χαρούμενη, μετά ήταν λυπημένη».

Διάβασε τη συνέχεια και δες τα βίντεο στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet