Πόσες φορές έχεις μπει σε ένα χώρο και έχεις νιώσει την ατμόσφαιρα βαριά και αποπνικτική; Η αρνητική ενέργεια πραγματικά μπορεί να σε εξουθενώσει και να σου χαλάσει αμέσως τη διάθεση! Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και στο σπίτι σου. Το κουτσομπολιό, οι αρνητικές σκέψεις και η απαισιοδοξία παίζουν σημαντικό ρόλο στο να δημιουργήσουν μία αρνητική ενέργεια μέσα στο χώρο σου.

σπίτι

Όταν υπάρχει αρνητική ενέργεια μέσα σε ένα σπίτι νιώθεις συνέχεια κουρασμένη, στεναχωρημένη αγχωμένη και σα να έχεις ένα βάρος μέσα σου. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγείς από αυτήν και να καθαρίσεις το σπίτι σου. Με αυτό που πρέπει να ξεκινήσεις σίγουρα είναι να αλλάξεις το mindset σου, να κάνεις όμορφες σκέψεις, καλές πράξεις και να κοιτάς τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά παρά τις όποιες δυσκολίες που μπορούν να υπάρχουν σε τυχόν επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα.

Οι 4 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις την ενέργεια στο σπίτι σου:

#1 Κάνε γενική καθαριότητα

Όσο και εάν σου φαίνεται κουραστικό, η γενική καθαριότητα στο σπίτι πέρα από το ότι θα σου κάνει καλό από άποψη υγιεινής, θα βοηθήσει το χώρο σου να απαλλαγεί από την αρνητική ενέργεια. Ταυτόχρονα, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις μια αλλαγή στη διαρρύθμιση των επίπλων φροντίζοντας να μην κλείνεις εισόδους, παράθυρα και πόρτες. Η γενική καθαριότητα είναι καλό να συμβαίνει τουλάχιστον μία φορά το μήνα!

σπίτι

#2 Πρόσθεσε βότανα & φυτά

Τα βότανα και τα φυτά δεν ομορφαίνουν απλώς ένα σπίτι. Έχουν την ιδιότητα να καθαρίζουν τον αέρα, να αποβάλουν το άγχος και το στρες και να καθαρίζουν την αρνητική ενέργεια ενός σπιτιού. Μπορείς να επιλέξεις λεβάντα, φασκόμηλο ή οποιοδήποτε φυτό σου αρέσει και να τα έχεις είτε σε κάποιο βάζο στο τραπέζι της κουζίνας ή του σαλονιού, είτε να τα κρεμάσεις στο μπάνιο σου.

σπίτι

#3 Άναψε κεριά

Τα κεριά πέρα από το ότι μπορούν να δημιουργήσουν μία cozy ατμόσφαιρα, η φωτιά που βγάζουν έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί σαν λυτρωτικό της αρνητικής ενέργειας μέσα στο χώρο. Έτσι, και διακοσμείς το χώρο σου με όμορφα αρωματικά κεριά και φτιάχνεις ατμόσφαιρα, αλλά και βοηθάς στην αρνητική ενέργεια να… καεί!

σπίτι

#4 Κρέμασε καμπανάκια

Τα καμπανάκια από αρχαιοτάτων χρόνων απομακρύνουν το κακό. Μπορείς να τοποθετήσεις διακριτικά καμπανάκια πάνω από κάποιες πόρτες, ή κοντά σε παράθυρα που φέρνουν φρέσκο αέρα στο σπίτι και κάθε φορά που θα χτυπάνε η μελωδία τους θα απομακρύνει το κακό από το χώρο.

σπίτι

Διάβασε επίσης: Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Η ειδικός εξηγεί πως να επιλέξεις το σωστό στρώμα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet