Το σπίτι σου είναι ο καθρέφτης της ζωής σου. Και όταν θέλεις να ενισχύσεις τον πλούτο σου, μαζί με την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμησή, την αίσθηση της προσωπικής δύναμης, την εφευρετικότητα, το κίνητρο, την εστίαση και όλους τους άλλους παράγοντες που σχετίζονται με το να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, το σπίτι σου μπορεί να μετατραπεί σε ένα φανταστικό σύστημα υποστήριξης.

Είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρήσεις μια νοοτροπία ανάπτυξης σε έναν χώρο που μοιάζει με καταφύγιο. Η Dana Claudat, ειδικός στο Feng Shui, έχει διαπιστώσει ότι μόλις το σπίτι των ανθρώπων γίνει πιο οργανωμένο και σκόπιμα σχεδιασμένο, αρχίζουν να νιώθουν μια αλλαγή στην καθημερινή τους ζωή. Έτσι, καθώς φροντίζεις για το σπίτι σου, φροντίζεις και για τον εαυτό σου. Αυτή η επένδυση ενέργειας στο σπίτι σου είναι μια επένδυση στην ευημερία σου.

Feng Shui

Ακολουθούν, λοιπόν, μερικές απλές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου για να προσελκύσεις την ενέργεια των χρημάτων σύμφωνα με την Claudat:

Καθάρισε την ακαταστασία

Το decluttering μπορεί συχνά να σου φέρει στιγμιαία αφθονία. Καθώς απαλλάσσεσαι από παλιά πράγματα και αφήνεις χώρο για νέα που να φτάνουν πολλές φορές με μεγάλη ταχύτητα.

Κάνε μικρές επισκευές και αναβαθμίσεις στο σπίτι

Τα έργα που θα κάνεις στο σπίτι σου μπορεί να είναι δευτερεύοντα, αλλά τα αποτελέσματά τους μπορεί να είναι σημαντικά. Μερικά παραδείγματα: διόρθωσε το παράθυρο που κολλάει ή έναν μεντεσέ που τρίζει σε μια πόρτα, αντικατέστησε ένα πόμολο σε ένα συρτάρι ή απόκτησε μια νέα κεφαλή ντους εάν η δική σου έχει διαρροή. Τα σπασμένα και χαλασμένα αντικείμενα δεν είναι απλώς ενοχλητικά, αλλά μπορούν να απορροφήσουν την ενέργεια από τον χώρο σου. Αυτές οι απλές διορθώσεις μπορούν να βάλουν τέλος σε αυτήν την ενεργειακή αποστράγγιση.

Feng Shui

Βάλε τα αγαπημένα σου πράγματα που ανεβάζουν την ενέργεια σε πρώτο πλάνο

Μπορείς να τοποθετήσεις ένα sound bowl ή κεριά στο τραπεζάκι του σαλονιού, μερικούς από τους αγαπημένους σου κρυστάλλους για διαλογισμό στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σου ή το ενεργειακό θυμίαμα και τα σπρέι δωματίου σε ένα τραπέζι στην είσοδο του σπιτιού. Καθώς τα βλέπεις συχνά, θα αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς και πιο συχνά. Αυτά τα πανίσχυρα εργαλεία μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως υπενθύμιση να εστιάσεις και να προσελκύσεις περισσότερη θετική ενέργεια και εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βάλε περισσότερα έργα τέχνης

Δημιουργήστε έναν art gallery wall και γέμισε τον με πράγματα που αγαπάς. Μπορεί να είναι τέχνη που δημιουργείς μόνη σου ή ακόμα και φωτογραφίες που εκτύπωσες από την ψηφιακή σου συλλογή και έβαλες σε κορνίζες. Η ιδέα είναι να αποτυπώσεις με τόλμη τη δημιουργικότητά σου στο σπίτι σου. Η ελευθερία της έκφρασης σου είναι η κινητήρια δύναμη της αφθονίας και θα νιώσεις πιο δημιουργική σε ένα σπίτι που είναι εμποτισμένο με το στυλ και την τέχνη σου.

Feng Shui
Living room interior design- 3d render white and brown colored furniture and wooden elements

Βάλε ένα φυτό στο γραφείο σου

Η Dana Claudat συνιστά πάντα να διατηρείς το χώρο εργασίας στο σπίτι σου minimal, με εξαίρεση ένα ακμάζον φυτό. Με ένα φυτό ως σημείο εστίασής, η εστίασή σου θα είναι στην ανάπτυξη. Πολλοί την ρωτούν αν ένα τεχνητό φυτό μετράει και η απάντηση είναι ναι, αρκεί να το διατηρείς πολύ καθαρό. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν είσαι καλή στη φροντίδα των φυτών, συνιστά να τοποθετήσεις μερικά μπαμπού σε ένα βάζο γεμάτο νερό (απλώς κράτησε το νερό καθαρό). Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος, που δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου προσπάθεια, για να φέρεις την ενέργεια της φύσης στο σπίτι σου.

Πρόσθεσε πλούσια υφή σε κάθε δωμάτιο, ειδικά σε αυτά που δείχνουν επίπεδα ή αφιλόξενα

Αυτό μπορεί να γίνει με ένα χνουδωτό χαλί, μια απαλή κουβέρτα, μαξιλάρια, ακόμη και με μια ταπετσαρία τοίχου με ιδιαίτερη υφή. Αυτές οι αισθητηριακές πινελιές θα προσθέσουν περισσότερη διάσταση και απαλότητα στο σπίτι σου. Ο χώρος σου θα φαίνεται πιο πλούσιος και αυτή η απαλή, δεκτική ενέργεια θα προσελκύσει την αφθονία.

Δημιούργησε μια ευκαιρία για να συσσωρευτούν χρήματα

Μπορείς να πάρεις ένα όμορφο ποτήρι, ένα μεγάλο βάζο ή ένα διακοσμητικό κρυστάλλινο μπολ και να βάζεις τα ψιλα σου σε αυτό. Αυτός ο αισθητικά ευχάριστος κουμπαράς θα σου υπενθυμίσει όλους τους τρόπους με τους οποίους χτίζεις προκαταβολικά την αφθονία σου. Πρόσθεσε μερικούς από τους αγαπημένους σου κρυστάλλους για να το μετατρέψεις σε ακόμα πιο ενεργό μαγνήτη πλούτου.

Photos: istockphoto.com

Διάβασε ακόμη: Green house: 10 φυτά εσωτερικού χώρου ιδανικά για το φθινόπωρο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet