Πόσες φορές έχει χρειαστεί να μπεις σε ταξί με το παιδί σου και μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας τρέμεις, αφού, προφανώς, δεν κάθεται όπως απαιτείται για την ηλικία του στο ειδικό καθισματάκι; Όλα αυτά ευτυχώς μπορείς να τα ελέγξεις με την υπηρεσία Baby Taxi που συνεργάζεται με τη νορβηγική εταιρεία BeSafe.

Η υπηρεσία Baby Taxi ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2015 και έκτοτε έχει μεταφέρει με ασφάλεια χιλιάδες παιδιά και τους γονείς τους. Είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η ανάπτυξή της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μια καινοτόμα ιδέα στο χώρο των μετακινήσεων, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε οικογένειας με μικρά παιδιά.

ταξί

Γιατί να επιλέξεις ένα Baby taxi

  • Ασφάλεια και εμπιστοσύνη: Τα αυτοκίνητα είναι πάντα καθαρά, καλά συντηρημένα και το εσωτερικό τους απολυμαίνεται πριν την επόμενη διαδρομή.
  • Καθαρισμός και απολύμανση: Ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνονται με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, απόλυτα ασφαλή για παιδάκια και γονείς.
  • Οδηγοί σωστά εκπαιδευμένοι: Όλοι οι οδηγοί είναι σωστά εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν πώς να προσαρμόσουν το παιδικό κάθισμα στο σώμα κάθε παιδιού, ώστε να προστατεύεται πλήρως χωρίς να αισθάνεται δυσφορία.
  • Παιδικά καθίσματα άριστης ποιότητας: Χρησιμοποιούνται πάντα τα κατάλληλα παιδικά καθίσματα ανάλογα με την ηλικία, το βάρος ή το ύψος του παιδιού. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε για την ηλικία και το βάρος του παιδιού, ώστε το ταξί να έρθει πάντα με το σωστό κάθισμα.
  • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτό κόστος: γνωρίζετε από πριν την εκτίμηση κόστους και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
  • Ραντεβού: Εξυπηρέτηση κατόπιν ραντεβού για να μην αναζητάτε ταξί στην πόλη, στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι.
ταξί

Τα καθισματάκια Be Safe

Το Baby TAXI συνεργάζεται με την BeSafe η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις ανάπτυξης και κατασκευής υψηλής ποιότητας καθισμάτων αυτοκινήτων για παιδιά καθώς επίσης και άλλων προϊόντων οδικής ασφάλειας.

Είναι η πρώτη παραγωγός εταιρεία παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου στη Σκανδιναβία, ενώ τα καθίσματά της πωλούνται σε περισσότερες από 40 χώρες.

ταξί

Για περισσότερες πληροφορίες https://babytaxi.gr/ και https://www.besafe.com/

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet