Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στις 21:00, στο 4ο Φεστιβάλ Μονολόγου της #AnasaArt θα παρουσιαστεί το έργο της Δήμητρας Μπαρώτα «Τώρα τα κατάλαβα όλα!» Μια ιστορία ψυχικής αποδιοργάνωσης μέσα στα πλαίσια του «φαντάσματος» του αυτισμού.

Πως να αποδεχτούμε την πολύπλοκη φύση μας, παρακολουθώντας την ενηλικίωση ενός αυτιστικού κοριτσιού.

Πως είναι να σε αγχώνει η παραμικρή αλλαγή στη ρουτίνα σου;

Πως είναι να κατανοείς τα πράγματα μόνο με το δικό σου τρόπο;

Πως είναι να διαχειρίζεσαι το χάος των νευρώνων σου;

Πως είναι να μην σε καταλαβαίνει κανείς;

Το έργο ερμηνεύει η Ακριβή Μαλισσόβα συνεπικουρούμενη από την Μέλπω Φιλίππου.

Η Δήμητρα Μπαρώτα είναι συγγραφέας και όπως λέει η ίδια βασική της λογοτεχνική δουλειά είναι να τοποθετεί ορισμένα απλά προβλήματα της καθημερινότητας στο χαρτί. Ασχολείται εντατικά με την παρατήρηση των κομβικών στιγμών της ανθρώπινης ύπαρξης, την υποκρισία και τη σκληρότητα της καθημερινής ζωής.

Το πρώτο της βιβλίο ήταν ένα ψυχολογικό θρίλερ για τη γέννηση της βίας, τα «Ημερολόγια Σαββάτου(2018 – Εκδόσεις 24 γράμματα) και το τελευταίο της έργο ένας θεατρικός μονόλογος για τον αυτισμό τον οποίο σκηνοθετεί η ίδια και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο 4ο Φεστιβάλ Θεατρικού Μονολόγου της #AnasaArt στο ιστορικό Θέατρο Παραμυθίας.

Η είσοδος επιτρέπεται σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού – νόσησης Covid-19. Τα παιδιά έως 12 ετών με υπογεγραμμένη δήλωση του γονέα για αρνητικό self-test. Στην είσοδο θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας και έλεγχος των πιστοποιητικών με covid free app. Είσοδος 10 € για 2 μονολόγους (εφόσον υπάρχουν θέσεις για τον δεύτερο).

Δεκτά μετρητά και πιστωτικές κάρτες στην είσοδο του Θεάτρου.

Τηλ. Κρατήσεων: 6983782678 και 6983042463

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet