Τις κοτσίδες τις αγαπάμε όλες ανεξαιρέτως εποχής έτσι δεν είναι; Η κοτσίδα στα μαλλιά είναι μια από τις πολύ αγαπημένες μας επιλογές όταν θέλουμε να δείχνουμε κομψές και περιποιημένες, ακόμα και αν τα μαλλιά μας δεν διανύουν τόσο καλή μέρα. Δε συμφωνείς; Η γνωστή αλογοουρά χαρίζει άνεση, girly νεανικό στυλ και σοφιστικέ κομψότητα. Όλα όμως εξαρτιόνται και από το είδος της κοτσίδας που θα επιλέξεις. Η αλογοουρά ή αλλιώς ponytail είναι μία από τις κλασικότερες και πιο ωραίες ιδέες για χτένισμα στα μαλλιά.

Ίσως να φαίνεται απλή υπόθεση το να δημιουργήσεις μια κοτσίδα, στην πραγματικότητα όμως μπορεί να “μεταμορφωθεί” το συγκεκριμένο χτένισμα πολύ περίτεχνα.

H αλογοουρά, μπορεί από ένα εντελώς απλό και πρόχειρο hairstyling να γίνει επίσημο, εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Φτάνει να εστιάσεις στον τρόπο που μαζεύεις τα μαλλιά σου και στα αξεσουάρ που χρησιμοποιείς για να την στερεώσεις και να την διακοσμήσεις.

Ανακάλυψε παρακάτω gallery με φωτογραφίες και 16 διαφορετικές προτάσεις ponytail για να δείξεις στον κομμωτή σου ή να δοκιμάσεις ακόμα και μόνη σου. Ειδικά αν διαθέτεις πολύ μακριά μαλλιά, το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε βολέψει στην καθημερινότητά σου αλλά θα σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο θηλυκή και περιποιημένη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet