Αχ η κοτσίδα… Τις αγαπάμε όλες ανεξαιρέτως εποχής. Eίναι μια από τις πολύ αγαπημένες μας επιλογές όταν θέλουμε να δείχνουμε κομψές και περιποιημένες, ή όταν τα μαλλιά μας έχουν απλώς μια πολύ κακή μέρα… Δεν συμφωνείς;

Η γνωστή αλογοουρά χαρίζει άνεση, girly νεανικό στυλ και σοφιστικέ κομψότητα. Όλα όμως εξαρτιόνται και από το είδος της κοτσίδας που θα επιλέξεις. Η αλογοουρά ή αλλιώς ponytail είναι μία από τις κλασικότερες και πιο ωραίες ιδέες για χτένισμα στα μαλλιά.

Ίσως να φαίνεται απλή υπόθεση το να δημιουργήσεις μια κοτσίδα, στην πραγματικότητα όμως μπορεί να “μεταμορφωθεί” το συγκεκριμένο χτένισμα πολύ περίτεχνα.

H αλογοουρά μπορεί από ένα εντελώς απλό και πρόχειρο hairstyling να γίνει επίσημη, εντυπωσιακή και ιδιαίτερη. Φτάνει να εστιάσεις στον τρόπο που μαζεύεις τα μαλλιά σου και στα αξεσουάρ που χρησιμοποιείς για να την στερεώσεις και να την διακοσμήσεις.

Ανακάλυψε στην παρακάτω gallery 16 διαφορετικές προτάσεις ponytail για να δείξεις στον κομμωτή σου ή να δοκιμάσεις ακόμα και μόνη σου. Ειδικά αν διαθέτεις πολύ μακριά μαλλιά, το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε βολέψει στην καθημερινότητά σου αλλά θα σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο θηλυκή και περιποιημένη.

Διάβασε ακόμη: Wixie cut: Το ανοιξιάτικο κούρεμα που δεν χρειάζεται κανένα styling!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet