Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει ένα πρωινό meeting να αξίζει τον κόπο είναι το eye contact με το crush σου, να καρφώνεις το παράθυρό του γραφείου του και να τον κοιτάζεις με λαχτάρα ενώ οι συνάδελφοί σου τρελαίνονται με θέματα όπως είναι οι διακοπές τους, τα παιδιά, ή οι λογαριασμοί που πρέπει να πληρώσουν.

Ναι, οι πρωινές συναντήσεις είναι βασανιστικές και οι περισσότερες από αυτές είναι περιττές. Αλλά μια πρωινή συνάντηση στο γραφείο παρουσία κάποιου που σ΄ενδιαφέρει, αλλάζει τα δεδομένα. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σηκωθείς από το κρεβάτι;

crush

Λοιπόν, αυτό είναι το τζάκποτ. Κανονικά, το να σε χώνει για δουλειά κάποιος ανώτερος μπορεί να είναι άθλιο, αλλά όχι αν είσαι ερωτευμένη κάπως μαζί του- ή τέλος πάντων σου αρέσει! Σου δίνει ένα λόγο για να πας παρακάτω και να προοδεύσεις ​​στη δουλειά. Ίσως μάλιστα να πάρεις και προαγωγή! Θέλεις παράδειγμα; Το’ χούμε!

Μία editor σε μια από τις δουλειές της είχε έντονο στρες, με περίπου 80 ώρες εργασίας εβδομάδες και ένα τοξικό αφεντικό. Ένα από τα λίγα φωτεινά σημεία της εβδομάδας της ήταν το μόνιμο ραντεβού με την ομάδα ενός πελάτη, ο οποίος είχε έναν hot βοηθό. Έτσι αναπτύχθηκε ένα ρομαντικό παιχνίδι ανάμεσά τους. Αργότερα οι δυο τους χάθηκαν, καθώς εκείνος άλλαξε δουλειά και εκείνη απολύθηκε. Η ίδια δεν έμαθε ποτέ αν είχε κοπέλα αλλά δεν είχε καμία σημασία αυτό καθώς και η ίδια είχε αγόρι!

Αλλά δεν επρόκειτο γι’ αυτό. Ο καυτός βοηθός ήταν αυστηρά επαγγελματικός και εξυπηρετούσε τον σκοπό του να κάνει την καθημερινότητά της λίγο πιο διασκεδαστική. Βλέπεις λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται να είσαι ελεύθερη για να έχεις όρεξη για δουλειά. Ό,τι συμβαίνει στο γραφείο και στο κεφάλι σου παραμένει στο γραφείο και επίσης στο κεφάλι σου. Το θέμα δεν χρειάζεται να πάρει διαστάσεις αλλά ούτε και να γίνει πιο σημαντικό μέσα σου και το κυριότερο στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα. Γι’ αυτό δεν είναι και εντελώς απιστία!

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ένα crush ίσως όντως μπορεί να κάνει την ημέρα και την ψυχολογία σου καλύτερη, αρκεί…να μείνει και καθαρά επαγγελματικό.

Διαβάστε επίσης

Η Νο1 στρατηγική για να μη χάνεις το κίνητρό σου στην δουλειά; Ξεκίνα από τον εαυτό σου


Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet