Φίλοι που κάνουν σεξ. Ακούγεται λίγο οξύμωρο, καθώς ο ορισμός της φιλίας είναι η εντελώς πλατωνική σχέση μεταξύ δύο ατόμων. Κι όμως, μερικές φορές, μια σχέση που δεν είναι σχέση, μια φιλία που δεν είναι ακριβώς φιλία, αλλά σίγουρα περιέχει καλό σεξ, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Για να πετύχεις το “friends with benefits” λοιπόν ακολουθούν 5 απλές συμβουλές, για να καταφέρεις να αποφύγεις όλες τις παγίδες που μπορεί να παραμονεύουν.

Πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ρε παιδί μου που σου βγάζουν κάτι το ερωτικό αλλά δεν τους θες για σχέση. Αντίθετα για άραγμα είναι υπέροχοι και για σεξ ακόμα πιο υπέροχοι! Φυσικά πρέπει να αισθάνεσαι απόλυτη ασφάλεια και εννοείται πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές!

Βεβαιώσου πως είστε στην ίδια σελίδα

Πρέπει να είσαι σίγουρη πως θέλετε τα ίδια πράγματα καθώς μια τέτοια σχέση μπορεί γρήγορα να γίνει αρρωστημένη εάν ο ένας τρέφει ερωτικά συναισθήματα για τον άλλο. Οφείλετε να ξεκαθαρίσετε πως η σχέση σας θα είναι ξεκάθαρα σεξουαλική. Αυτό δεν χρειάζεται να ειπωθεί με ωμό τρόπο – αρκεί να έχει αναφερθεί ότι ούτε εσύ, ούτε το άλλο άτομο, ψάχνετε κάτι σοβαρό και δεσμευτικό.

benefits

Να είσαι σίγουρη πως αυτό είναι που θες!

Ό,τι και να θέλεις να κάνεις είναι οκ! Απλά να είσαι σίγουρη πως μόνο το sex είναι αυτό που θες και πως όντως δεν σε ενδιαφέρει η δέσμευση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Μην μπεις στη διαδικασία να έχεις έναν φίλο με προνόμια εάν ενδόμυχα πιστεύεις πως θα σε ερωτευτεί παράφορα και θα είστε μαζί καθώς το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς!

It’s just sex

Το πως θα είστε όταν δεν κάνετε sex είναι δικό σας θέμα! Είναι σημαντικό όμως να τραβήξεις κάποιες γραμμές που θα οριοθετήσουν αυτή τη σχέση. Για παράδειγμα είναι απόλυτα οκ να στείλεις χρόνια πολλά στην γιορτή του ή να πάτε για ποτό όμως αν -για παράδειγμα- φλερτάρει με κάποια έξω δεν έχεις δικαίωμα να του πεις κάτι! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εσένα!

Αν προκύψουν συναισθήματα από τη μια πλευρά…

Αν πιάσεις τον εαυτό σου να αρχίζει να έχει συναισθήματα πρέπει να απεμπλακείς από αυτή την κατάσταση. Το ίδιο κάνε κι αν αρχίσει να έχει το άλλο άτομο συναισθήματα που δεν ανταποκρίνονται στα δικά σου! Όλοι είμαστε άνθρωποι, και το σεξ μας φέρνει κοντά. Πολλές φορές είναι φυσικό επακόλουθο. Μην εκμεταλλευτείς την κατάσταση για λίγο σεξ ακόμα. Φυσικά, είναι πιθανό, να έχετε αναπτύξει και οι δύο συναισθήματα οπότε μπορείτε να συζητήσετε και άλλα ενδεχόμενα!

Να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι κατακριτέο και κανείς δεν μπορεί να σου πει πως θα ζεις τη ζωή σου από την στιγμή που δεν πληγώνεις κάποιον! Επιπλέον, η κατάσταση «friends with benefits» δεν είναι για όλους καθώς δεν μπορούν όλοι να κρατήσουν τη συναισθηματική από τη σεξουαλική τους ζωή ξεχωριστά! Ό,τι αποφασίσεις να κάνεις κάνε το με γνώμονα τη δική σου απόλαυση και κυρίως μην έχεις ενοχές!

benefits
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet