Εάν είσαι καινούργιος στο παιχνίδι του online dating και του Tinder και βλέπεις μερικά ακρωνύμια και εκφράσεις που δεν καταλαβαίνεις μην αγχώνεσαι! Ακολουθούν κάποιοι βασικοί ορισμοί που θα σε βοηθήσουν να συνεννοηθείς σαν άνθρωπος!

OONS= Only One Night Stand

Εάν δεις αυτό στο προφίλ κάποιου να ξέρεις ότι το ραντεβού αφορά το σεξ της μιας βραδιάς! Μην ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι για σχέσεις κι έρωτες! Είναι απόλυτα ξεκάθαρο του τι θέλει!


Ηook up

Σε αντίθεση με το one night stand το hook up μπορεί να κρατήσει παραπάνω από μια νύχτα. Μπορεί να υπάρξει ψυχική αλλά και σωματική επαφή! Μιλάμε βασικά για σεξουαλική σχέση- αν ταιριάζετε βεβαίως.


pleasure gap

DTF= Down To F**k

Δεν θα το αναλύσουμε πολύ. Όποιος γράφει αυτό στο προφίλ του θέλει απλά σωματική επαφή και σεξ. Καθαρά και ξάστερα!


DTR= Define the Relationship

Χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο όταν ζητάμε από κάποιον να μας καθορίσει το είδος της σχέσης που ψάχνει. Ψάχνει κάποιος φίλους, σεξ, σχέση; Ό,τι και να θέλει κάποιος καλό είναι να έχουμε ξεκαθαρίσει πως όλοι αναζητούμε το ίδιο.


Ghosting

Όταν κάποιος σταματά να σου μιλάει ξαφνικά! Όλοι μας το έχουμε πάθει οπότε αν δεν ήξερες τον ακριβή όρο αυτός είναι. Το ghosting μπορεί να είναι κάπως σκληρό, γιατί συνήθως με τον άλλο μιλάμε σε συχνή βάση και ξαφνικά σταματά κάθε επαφή!


Είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε όταν κάποιος δεν έχει ρομαντικό ενδιαφέρον απέναντι σε κάποιον άλλο, αλλά συνεχίζει να χρησιμοποιεί μεθόδους αποπλάνησης και φλερτ, με την ελπίδα ότι θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί η επαφή αλλά μόνο για σεξ ή σαν εναλλακτική επιλογή! 

Διάβασε ακόμη: Τι είναι τελικά το BDSM;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet