Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να έχετε ακούσει πολλά για το BDSM τα τελευταία χρόνια, αλλά ποιο είναι το πραγματικό νόημα του BDSM; Ανάμεσα σε τόσες πολλές νέες εφαρμογές γνωριμιών BDSM και στην αύξηση της δημοτικότητας τoυ bondage σεξ, η ειδικός σεξ και σχέσεων στο Lovehoney, Annabelle Knight δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το BDSM sex.

Πριν δοκιμάσετε το BDSM με έναν σύντροφο, είναι σημαντικό να ψαχτείτε μόνοι σας από πριν όσον αφορά στην πειθαρχία, την κυριαρχία, την υποταγή, τον σαδισμό και τον μαζοχισμό. Για να απολαύσετε υπεύθυνα το σεξ με BDSM, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τι κάνετε και πώς να το κάνετε με ασφάλεια.

Το BDSM αντιπροσωπεύει τις λέξεις bondage και discipline, domination και submission, sadism και masochism.

«Αν και μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το BDSM είναι «kinky», σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει καθόλου σεξ – οι διανοητικές συνδηλώσεις ορισμένων πράξεων είναι περισσότερο «ανεβαστικές» παρά η κυρίως πράξη. “εξηγεί η Άναμπελ.

BDSM

BDSM συναίνεση και λέξεις  ασφαλείας

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένοι για το τι θα ακολουθήσει και να έχουν απαραίτητα συναινέσει. Απαραίτητο και πολύ συχνό είναι να υπάρχει μια λέξη ασφαλείας, ένας κωδικός, που όταν τη χρησιμοποιήσει έστω κι ένας, όλα πρέπει να σταματήσουν. Μπορεί να είναι μια λέξη άσχετη με το sex.

Για να είσαι σε θέση να συμφωνήσεις, πρέπει να κάνεις την μελέτη σου πρώτα, αφού οι ανάγκες όλων μας είναι διαφορετικές. Πριν το BDSM πρέπει να βρεις με τον/την σύντροφό σου ένα «κοινό έδαφος» και να είστε σίγουροι πως και οι δύο έχετε πλήρως αντιληφθεί τι είναι το BDSM αλλά και τα όρια που σας έχει θέσει ο άλλος. Μην ντραπείς να κάνεις ερωτήσεις και να ενημερωθείς από τον σύντροφό σου ή κάποιον ειδικό. Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως η συγκατάθεσή σου πρέπει να είναι καθαρή και ξάστερη καθώς έχουμε να κάνουμε με σεξουαλικά παιχνίδια εξουσίας. Όταν όλα είναι ξεκάθαρα, ανοίγει ο δρόμος για μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Τι σημαίνει να είσαι κυρίαρχος;

Εσύ και ο σύντροφός σου πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι ο κυρίαρχος και ποιος ο υποτακτικός. Η κυρίαρχη/υποτακτική δυναμική αναφέρεται συχνά και ως πάνω/κάτω. «Στο BDSM, ο κορυφαίος είναι ο κυρίαρχος σύντροφος που αναλαμβάνει το χτύπημα, τη δουλεία, το σφίξιμο και το μαστίγωμα, και ο «κάτω» είναι ο υποτακτικός σύντροφος», λέει η Άναμπελ. «Ωστόσο, οι κάτω μπορούν να εκδηλώσουν μια πιο κυριαρχική συμπεριφορά και να κάνουν ορισμένες πράξεις της επιλογής τους και ακόμη και να επιμείνουν στην αλλαγή ρόλων».

BDSM

Τι σημαίνει να είσαι υποτακτικός;

“Περιλαμβάνει το να δώσεις τα ηνία του μυαλού και το σώματός σου και να επιτρέψεις στον εραστή σου να σε ελέγχει πλήρως. Κι ενώ το να είσαι υποτακτική σημαίνει να εγκαταλείψεις τον έλεγχο, σου τονίζω πως έχεις φωνή και αν χρειαστεί χρησιμοποίησέ τη” τονίζει η Άναμπελ.

Bondage kits για αρχάριους

Ένα απλό κιτ δέσμευσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε, καθώς συνοδεύεται από αξεσουάρ για αρχάριους που είναι υπέροχο να πειραματιστείτε και δεν είναι πολύ τρομακτικά στη χρήση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με σχοινί, φίμωτρο, δονητές, χειροπέδες και μαστίγια (όποιο μέγεθος και σχήμα προτιμάτε).

Η σεξουαλικότητα είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Μπορείς να δοκιμάσεις ότι θέλεις, ή να απορρίψεις ότι δεν σου ταιριάζει. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ένα πράγμα μόνο: συναίνεση!

Διαβάστε επίσης: Η κοινωνική ντροπή του Sex shopping

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet