Κι εκεί που όλα πάνε καλά, τα έχετε βρει και είστε πάνω στο πάθος ακούγεται το «Άου»! Τα ατυχήματα μπορεί να συμβούν παντού ακόμα και στο κρεβάτι και να είστε μαζί σε πανικό γιατί δεν ξέρετε τι κακό σας βρήκε. Όπως λένε τα Ημισκούμπρια «το σεξ είναι μια άλλη ιστορία, για άγρια θηρία, μια τρελή ταλαιπωρία» και δεν πέφτουν τόσο έξω! Όσο απολαυστικό και να είναι ενέχει κινδύνους. Μάθε ποιοι είναι αυτοί για να είσαι προετοιμασμένη αν (χτύπα ξύλο) συμβούν!

Θλάση πέους

 Ένα από τα πιο περίεργα ατυχήματα είναι το σπάσιμο του πέους. Μια απότομη κίνηση, η ξηρότητα και μια κακή στάση του άνδρα ή και της γυναίκας μπορεί να τραυματίσουν το πέος και να δημιουργηθεί αιμάτωμα που πολλές φορές μπορεί να συνοδεύεται με αιματουρία. Τι πρέπει να κάνετε; Η μόνη λύση είναι ο σύντροφος σου να επισκεφτεί έναν γιατρό, γιατί υπάρχει πιθανότητα μελλοντικά να παρουσιάσει προβλήματα στύσης.

ατυχήματα

Αλλεργία στο σπέρμα

Και ναι μπορεί να συμβεί και μάλιστα δεν είναι τόσο σπάνιο όσο μπορεί να νομίζεις. 1 στις 10 γυναίκες μπορεί να εμφανίσει αλλεργία στο σπέρμα, δηλαδή το 12% περίπου του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι γυναίκες που εξετάστηκαν δεν ήταν αλλεργικές στα σπερματοζωάρια αλλά σε κάποιο άλλο συστατικό του σπέρματος. Παρόλα αυτά η αλλεργία στο σπέρμα δεν συνδέεται με την υπογονιμότητα, αφού πολλές γυναίκες έχουν μείνει έγκυες είτε με φυσικό τρόπο είτε με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Ρήξη χαλινού

Ακούγεται τρομακτικό μα δεν είναι τόσο και πιο συχνά συμβαίνει στους νεαρούς άντρες και τους εφήβους. Αφορά τη ρήξη ενός τμήματος του δέρματος που ενώνεται με τη βάλανο, το γνωστό σε όλους μας πετσάκι. Εάν συμβεί στον σύντροφό σου μην πανικοβληθείς δεν είναι τρομερά σοβαρό και τίποτα που δεν μπορεί να λύσει ο ουρολόγος του με μια συρραφή.

ατυχήματα

Κολλήσατε

Δεν συμβαίνει μόνο στο νερό αλλά και στη στεριά! Ειδικά κατά τη διάρκεια του οργασμού όπου οι μύες συσπώνται υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κολλήσετε! Τι πρέπει να κάνετε; Χαλαρώστε και οι δύο και θα ξεκολλήσετε!

Διάβασε ακόμα: Λάθη που κάνεις στο κρεβάτι όταν είσαι σε σχέση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet