Η πραγματικότητα είναι ότι το να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι, είναι μια πρόκληση. Μια μεγάλη πρόκληση και μάλιστα πρόκειται για πρόκληση που διαρκεί χρόνια!

Οι μητέρες των νεογέννητων εξαντλούνται. Δεν κοιμούνται αρκετά και νιώθουν ότι στερούνται αρκετά πράγματα. Δεν αισθάνονται σέξι και συχνά δεν μπορούν να φανταστούν ποτέ ξανά τον εαυτό τους σέξι.

Οι γονείς των μικρών παιδιών συχνά εξαντλούνται επίσης. Είτε εργάζονται, είτε περνούν τη μέρα τους με το παιδί στο σπίτι, το να τρέχεις πίσω από ένα παιδί είναι σα να κάνεις μαραθώνιο κάθε μέρα. Και έπειτα έρχεται το βράδυ, ο αγώνας του βραδινού ύπνου, που ξεκινάει με εξάωρη διαπραγμάτευση, 10 πήγαινε-έλα από το παιδικό δωμάτιο στο δωμάτιο της μαμάς και του μπαμπά και συχνά έναν γονιό να κοιμάται στο κρεβάτι με το παιδί!

Και πάνω που πιστεύετε ότι όλα θα είναι ευκολότερα, όταν τα παιδιά σας μπουν στην εφηβεία και θα κοιμούνται επιτέλους στο κρεβάτι τους χωρίς να σας ενοχλούν, συνειδητοποιείτε ότι μένουν ξύπνια περισσότερο από εσάς. Και ποιος γονιός μπορεί να κάνει σεξ, όταν τα παιδιά του είναι ξύπνια έξω από την πόρτα του;

σεξ

Άρα ποτέ ξανά σεξ;

Όχι είπαμε! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να καταφέρετε να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας ακόμα κι όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι.

Σταματήστε το σεξ για τους 3 πρώτους μήνες από τη μέρα που θα γεννηθεί το μωρό σας

Πραγματικά. Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα, απλά δώστε στον εαυτό σας άδεια. Πρόκειται για μια αρκετά εξαντλητική περίοδο και σίγουρα ο σύντροφός σας θα καταλάβει. Αν όμως, θέλει να έρχεστε κοντά ως ζευγάρι, καθιερώστε τη «νύχτα του σεξ», μία μέρα την εβδομάδα.

Χρησιμοποιείστε την κλειδαριά στην πόρτα του υπνοδωματίου σας

 Ναι… ναι βαρύ! Αλλά χρησιμοποιήστε τη! Θέλετε να ανοίξει ξαφνικά η πόρτα και να σας πετύχει σε περίεργες στάσεις; Όχι! Αν το παιδί σας ξυπνήσει και σηκωθεί από το κρεβάτι, θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα. Θα έχετε την επιλογή να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να ανοίξετε την πόρτα. Τουλάχιστον, η κλειδαριά θα σας γλιτώσει από την έφοδο του παιδιού και από το αδιάκριτο βλέμμα του να σας κοιτάζει και να ρωτά όλο απορία, «Τι κάνετε εκεί μαμά;»…

Βάλε κάποια ηλεκτρική συσκευή να κάνει θόρυβο

Βάλτε πλυντήριο, τη σκούπα να δουλεύει ή κάποια οικιακή συσκευή που κάνει αρκετό θόρυβο. Έτσι θα μειώσετε το ενδεχόμενο να σας ακούσει.

Κλείστε ραντεβού!

Το ξέρω δεν είναι το ιδανικό! Βρείτε με τον σύντροφό σας έναν συγκεκριμένο χρόνο και τόπο που θα κάνετε σεξ μία φορά την εβδομάδα και φροντίστε να το τηρείτε. Ο προγραμματισμός μπορεί να μην ακούγεται σέξι, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να μην κάνετε καθόλου σεξ.

σεξ

Διάβασε επίσης: Απιστία: Τι να κάνεις όταν μάθεις ότι σε απάτησε

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet