Σε μια σχέση πρέπει να λέμε πάντα την αλήθεια. Η ειλικρίνεια είναι η βάση της κάθε σχέσης. Τα ψέματα τη σκοτώνουν. Σίγουρα τα έχεις ακούσει όλα αυτά κάποια στιγμή και εν μέρει ισχύουν. Καλό είναι να είμαστε ειλικρινείς με τη σχέση μας ή πιο σωστά σχετικά ειλικρινείς! Εάν έχεις εμπειρία στις σχέσεις έχεις ήδη καταλάβει πως δεν χρειάζεται να τα λες όλα στον σύντροφό σου. Υπάρχουν κάποια topics που είτε θα σας κάνουν να τσακωθείτε είτε θα τον στενοχωρήσουν είτε θα τον κάνουν να αισθανθεί άβολα.

Θεωρείς τον κολλητό του sexy

Κράτα το για τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να το συζητήσεις μαζί του. Μπορεί να μην έχεις κανέναν σκοπό να κάνεις κάτι με τον κολλητό του και απλά να τον θεωρείς όμορφο. Είναι μια λεπτομέρεια που το αγόρι σου δεν χρειάζεται να ξέρει γιατί μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί μειονεκτικά, να ζηλέψει και να κοιτάει μετά τον κολλητό του περίεργα!

σχέση

Για τον πρώην σου

Ξέρει ότι έχεις πρώην και δεν φύτρωσες την ημέρα που κάνατε σχέση. Δεν χρειάζεται να ξέρει αν ο πρώην σου έκανε κάτι καλύτερα στη σχέση από εκείνον. Μπορεί ο πρώην σου να μαγείρευε καλύτερα, όμως δεν χρειάζεται να τον ενημερώσεις τύπου “Α, ο πρώην μου έκανε την αυθεντική καρμπονάρα με το αβγό”. Όχι! Απέφυγέ το γιατί μετά αν σου πει για την πρώην του θα γίνεις κόκκινη από τα νεύρα σου.

Δεν τον συμπαθεί κάποιο μέλος της οικογένειάς σου

Έκτακτο ανακοινωθέν! Έκτακτο ανακοινωθέν! “Η θεία μου η Καίτη δεν σε συμπαθεί και πολύ”! Μπορεί κάποιος ή και κάποια μέλη από την οικογένειά σου να μην συμπαθούν και ιδιαίτερα τον σύντροφό σου. Δεν είναι λόγος να του το επικοινωνήσεις. Θα αισθάνεται άβολα μετά και οι πιθανότητες να βρεθείτε πάλι όλοι μαζί οικογενειακά είναι μικρές.

Το γεγονός ότι η κολλητή σου γνωρίζει τα πάντα

Ναι, τα λέτε όλα μεταξύ σας είναι λογικό! Δεν είναι ανάγκη να του πεις “Βρε αγάπη μου η Κλαίρη ξέρει τα πάντα για μας”. Δεν είστε τρεις σε αυτή τη σχέση, ή τουλάχιστον είστε αλλά δεν χρειάζεται να το γνωρίζει. Άσε τον να το υποψιάζεται!

Ποιος σου την έπεσε έξω

Γιατί να πας να του πεις πως σου την έπεσε ο ένας και ο άλλος; Κανένα νόημα δεν υπάρχει σε αυτό. Μπορεί να τον εκνευρίσεις που του το λες ή να ζηλέψει και να το σκέφτεται κάθε φορά που βγαίνεις. Ούτε σε εσένα θα άρεσε να στο πει! Παραδέξου το, δεν θα ένιωθες ανασφάλεια κάθε φορά που θα ετοιμαζόταν να βγει μόνος του;

σχέση

Διαβάστε ακόμα: Μήπως είσαι εσύ η τοξική στη σχέση; Δεν ξέρω ρωτάω!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet