Συγγνώμη! Την προσοχή σας! Πονεμένες όλου του κόσμου ενωθείτε γιατί αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Παίρνεις την κολλητή σου, τους φίλους και τις φίλες, ρωτάς από εδώ, ρωτάς κι από εκεί. «Με θέλει ρε παιδιά; Πώς θα το καταλάβω;». Φίλη μου μην ταλαιπωρείς το μυαλουδάκι σου γιατί υπάρχουν κάποια σημάδια που σου δείχνουν πως ο πρώην σου σε θέλει!

Instagram καλέ μας ρουφιάνε!

Εκεί που έβλεπε συνεχώς τα stories σου ξαφνικά τίποτα. Μπαίνεις κι εσύ κάθε τόσο να δεις αν είδε τα stories σου ή όχι. Καμιά φορά βλέπει κανένα και προσπερνάει τα υπόλοιπα. Είναι για να σου σπάσει τα νεύρα και κυρίως για να μη βλέπει ότι περνάς καλά! Ποιος είναι ο σκοπός; Να καταλήξεις να του στείλεις! Αμ δε!

πρώην

Ανεβάζει stories με άλλες

Όχι μην πάρεις το όπλο σου! Όσο πονάς κι εσύ πονάει κι αυτός. Αυτό τείνουμε να το ξεχάσουμε σε έναν χωρισμό. Εάν αρχίζει να ανεβάζει stories με άλλες δεν είναι επειδή σε ξεπέρασε. Είναι επειδή θέλει να σου σπάσει το νευρικό σου σύστημα. Μη μασάς και κυρίως μην κάνεις το ίδιο. Στο ύψος σου.

Ζηλεύει εσένα που αγαπάει και λατρεύει

Βεβαίως κυρία μου και ζηλεύει! Εάν έχετε μέρη που συχνάζατε εμφανίζεται να δει τι κάνεις, που είσαι και κυρίως με ποιους. Εμφανίζεται ή ο ίδιος ή οι φίλοι του. Αν μας ήθελες κύριε να μας κράταγες! Τώρα θα μιλήσουμε με τον μπάρμαν κι εσύ ζήλευε!

Αδιαφορείς

Αδιαφορείς και φαίνεται (μπορεί και να μην είναι αλήθεια) πως περνάς καλά! Πίστεψέ μας η αδιαφορία είναι το καλύτερο όπλο στη φαρέτρα σου. Εάν σε θέλει κι εσύ δεν επικοινωνείς θα επικοινωνήσει αυτός να δει τι κάνεις. Οι παλιοί το έλεγαν σωστά: «οι άνθρωποι είναι σαν τα γραμματόσημα! Όσο τους φτύνεις κολλάνε». Πήγαινε στα parties σου και πέρνα καλά με τις φίλες σου χωρίς να του δίνεις σημασία και θα δεις πως θα αρχίσουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα!

πρώην

Διαβάστε ακόμα: Κι αν σου έλεγα πως μπορείς να ξεπεράσεις τον πρώην με ένα χάπι;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet