Βγαίνεις με έναν τύπο για κάποιο χρονικό διάστημα κι έρχεται εκείνη η στιγμή που αρχίζει να το πάει από εδώ να το πηγαίνει από εκεί και τσουπ- το πετάει! Κι επειδή είναι βαριά λέξη εσύ δεν μπορείς να την πεις! Δε σου βγαίνει ρε παιδί μου. Και τι να κάνεις όμως να «κατς να μαλώσεις;» όχι βέβαια. Προφανώς δεν αποκρίνεσαι με ένα “ευχαριστώ”! Τι απαντάς όταν σου λέει σε αγαπώ κι εσύ… δεν;

Νοιάζομαι πολύ για εσένα

Δεν χρειάζεται να αγαπάς κάποιον για να τον νοιάζεσαι. Στην αρχή μπορεί να σε ενδιαφέρει απλά κάποιος αλλά να σε νοιάζει για το εάν είναι καλά ψυχολογικά, στην υγεία του, για το τι συμβαίνει στη ζωή του.

αγαπώ

Είμαι χαρούμενη που είσαι στη ζωή μου

Δεν χρειάζεται να αγαπάς κάποιον για να χαίρεσαι που είναι στη ζωή σου. Επίσης δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι τύψεις. Τα συναισθήματά σου δεν λειτουργούν με διακόπτη. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι που δεν αισθάνεσαι ακόμα όμως μπορείς να εκφράσεις άλλα θετικά συναισθήματα που σου δημιουργεί ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου.

Με κάνεις πολύ ευτυχισμένη

Είστε μαζί και περνάτε καλά. Σου στέλνει και χαμογελάς αμέσως! Είσαι χαρούμενη και πες του το μην το κρατάς για σένα. Είναι όμορφο να του δείξεις πόσο τον εκτιμάς στη ζωή σου και τον σέβεσαι.

αγαπώ

Δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω το ίδιο ακόμα όμως…

Μπορείς σε αυτή τη φράση να συμπληρώσεις όλα τα παραπάνω. Η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα και χρειάζεται γενναιότητα. Εάν είναι κάτι που θα κρατήσει θα φανεί στο μέλλον.

Αρχίζω κι εγώ να έχω συναισθήματα

Αν πιστεύεις ότι αρχίζεις να αισθάνεσαι διάφορα τότε σίγουρα πρέπει να το πεις. Μπορεί να μην είσαι εντελώς σίγουρη για τα συναισθήματά σου όμως εάν είναι θετικά μοιράσου το μαζί του! Εάν νομίζεις πως αρχίζεις να τον αγαπάς μπορείς να απαντήσεις «έτσι έχω αρχίσει να νιώθω κι εγώ».

Διάβασε ακόμη: Χωρίζεις. Τι γίνεται με τους γονείς του πρώην σου;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet