Για δεκαετίες φαινόταν πως ο δολοφόνος της Lindy Sue Biechler δεν θα εντοπιζόταν ποτέ. Η 19χρονη δολοφονήθηκε το 1975 στο ίδιο της το σπίτι, στην κομητεία Lancaster, προκαλώντας μεγάλο σοκ στην τοπική κοινωνία. Το πτώμα της έφερε 19 μαχαιριές στο στήθος, το λαιμό, την πλάτη και την άνω κοιλιακή χώρα. Πάλεψε σκληρά για τη ζωή της, αλλά η Biechler, μια εργαζόμενη σε ανθοπωλείο που περιγράφηκε από τον σύζυγό της Phil ως «εξαιρετικά συμπονετική» και «απίστευτα γοητευτική», διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Κι ενώ οι μέρες περνούσαν, η αστυνομία δεν μπορούσε να βρει τον δράση.

Δεκάδες άνθρωποι είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι (πάνω από 300 φημολογείται), αλλά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού για κανέναν δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία. Η υπόθεση πάγωσε για πολλά χρόνια.Υπήρχε όμως ένα πολύτιμο στοιχείο: Το DNA που αντλήθηκε από το σπέρμα που βρέθηκε στα εσώρουχα της κοπέλας και το οποίο υποβλήθηκε και διαφυλάχθηκε σε μια εθνική βάση δεδομένων. Το 1997 η υπόθεση ερευνήθηκε εκ νέου όταν με νέο νόμο της εποχής άνοιξαν εκ νέου ανεξιχνίαστες υποθέσεις και έτσι, σκιαγραφήθηκε το προφίλ του δράστη της δολοφονίας.

Το 2019 ανέλαβε την υπόθεση η Μονάδα Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων της κομητείας Lancaster. Οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στον πρώην γείτονα της Lindy, David Sinopoli. Τον Φεβρουάριο, η αστυνομία εντόπισε τον Sinopoli στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας. Αφού πέταξε ένα χρησιμοποιημένο κύπελλο καφέ, οι αστυνομικοί το μάζεψαν και το πήραν για εξέταση.δ

Διαβάστε τη συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet