Η πριγκίπισσα Νταϊάνα άλλαξε το πρόσωπο της μοναρχίας στην Βρετανία ακολουθώντας την δική της συχνά ανορθόδοξη διαδρομή. Είτε αγκαλιάζοντας ασθενείς του AIDS, είτε χορεύοντας το Uptown Girl μπροστά στο άναυδο κοινό της Όπερας του Λονδίνου η «πριγκίπισσα της καρδιάς» έγραψε όλους τους κανόνες από την αρχή. Αυτές είναι πέντε χαρακτηριστικές περιστάσεις που η πριγκίπισσα έκανε τα πράγματα με τον δικό της τρόπο:

Διάλεξε μόνη της το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα δαχτυλίδια αρραβώνων στην ιστορία είναι αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Το δαχτυλίδι από ζαφείρι που περιβάλλεται από διαμάντια, αξίας 60.000 δολαρίων, δόθηκε στην Νταϊάνα από τον Κάρολο το 1981. Σε σχέδιο του οίκου Garrard ήταν επιλογή της μέλλουσας νύφης. Αυτό που έκανε την επιλογή της αμφιλεγόμενη ήταν ότι το δαχτυλίδι εμφανιζόταν επίσης στον κατάλογο του κοσμηματοπωλείου.

Νταϊάνα

Δεν γέννησε στα ανάκτορα αλλά σε μαιευτήριο

Όταν η Νταιάνα γέννησε τον πρώτο της γιο, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο επιλέγοντας να γεννήσει σε μαιευτήριο και όχι στα ανάκτορα όπως συνηθιζόταν μέχρι τότε.

Ο Γουίλιαμ ήταν ο πρώτος διάδοχος του θρόνου που γεννήθηκε σε μαιευτήριο. Ο Γεώργιος ΣΤ’ είχε γεννηθεί στο Σάντρινγκχαμ το 1895, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ γεννήθηκε στο σπίτι των παππούδων της στο Mayfair το 1926 και ο Πρίγκιπας Κάρολος γεννήθηκε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το 1948.

Νταϊάνα

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να γεννήσει τον μελλοντικό βασιλιά της Αγγλίας, η Νταϊάνα ήξερε ότι η επιλογή της πτέρυγας Λίντο του Νοσοκομείου St. Mary’s θα έσπαγε παραδόσεις ετών. Στην ουσία δημιούργησε μια νέα παράδοση την οποία ακολούθησε πιστά ο γιος της Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον που έφερε στον κόσμο τα δικά τους παιδιά στο ίδιο μαιευτήριο.  

Διάβασε τη συνέχεια στο www.hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet