Μια άκρως προσωπική αποκάλυψη έκανε η Sharon Stone, η οποία σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram για την συνέντευξη της Peta Murgatroyd. Αναφερόταν στην απώλεια μιας κύησης, καθώς ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία. Με αφορμή τα λόγια της Murgatroyd, η Stone σχολίασε ότι υπέστη 9 αποβολές.

«Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά από αποβολές» αποκάλυψε η 64χρονη Stone, η οποία υιοθέτησε τρεις γιούς, τους Quinn Kelly, Laird Vonne και Roan Joseph. «Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το περάσουμε μόνες και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας.

Αντί να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε. Η γυναικεία υγεία και ευεξία που αφέθηκαν στην φροντίδα της ανδρικής ιδεολογίας. Το αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση είναι η αμέλεια, στην πραγματικότητα όμως είναι η άγνοια, ακόμα και η βίαιη καταπίεση».

Η ιστορία της Murgatroyd που παρακίνησε την Stone να μιλήσει για τις αποβολές

Η 35χρονη Murgatroyd μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσφατη αποβολή της. Θυμήθηκε ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ ο 5χρονος γιος της Shai την παρακολούθησε να την βάζουν σε ασθενοφόρο. Κάλεσε σε βοήθεια αφού βρέθηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του μικρού της αγοριού, εντελώς ανίκανη να κινηθεί, ενώ είχε βγει θετική στον κορωνοϊό μέρες πριν.

Διάβασε περισσότερα στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet