Η Sharon Stone μίλησε για τις διαδικτυακές γνωριμίες σε πρόσφατη συνέντευξή της στην βρετανική εφημερίδα «The Times» που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Η Sharon Stone θυμήθηκε πως ένας άνδρας που γνώρισε ήταν καταδικασμένος κακοποιός, ενώ ένας άλλος ήταν χρήστης ηρωίνης. Η Sharon Stone γνώρισε τον τελευταίο στο ξενοδοχείο Bel-Air στο Λος Άντζελες και ανέφερε για το ραντεβού τους: «Λέω στον σερβιτόρο: “Θα πάρω ένα ποτήρι νερό”. Εκείνος ζήτησε ένα κοκτέιλ με αψέντι ή κάτι τέτοιο. Και του είπα: “Λυπάμαι, δεν μπορώ να μείνω”».

Ωστόσο, η 65χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε και κάποιες θετικές εμπειρίες με τις εφαρμογές γνωριμιών, συμπεριλαμβανομένων δύο σχέσεων που παρέμειναν όμως πλατωνικές κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. «Ήμουν σχεδόν σαν θεραπευτής. Σε έναν, η σύζυγος του είπε ότι ήθελε διαζύγιο ενώ είχαν δύο μικρά παιδιά. Πάλευε να το επεξεργαστεί. Και ο άλλος είχε χωρίσει με τη φίλη του. Εκείνη είχε μείνει έγκυος και αντί να παντρευτεί, έκανε έκτρωση… Ήταν ακόμα πολύ ερωτευμένος μαζί της και τον βοήθησα να το επεξεργαστεί. Ήταν πραγματικά ικανοποιητικό και για τους δυο μας. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω» είπε η ηθοποιός.

Τι ζητάει από την ερωτική της ζωή η Sharon Stone

Σε ό,τι αφορά την ερωτική της ζωή, η Sharon Stone έχει μεγάλες προσδοκίες για το 2024. «Αυτή είναι η χρονιά που θέλω να ερωτευτώ, 100 τοις εκατό», δήλωσε στους Times. Για το τι ψάχνει σε έναν σύντροφο, αποκάλυψε: «Δεν ψάχνω τίποτα. Ποτέ δεν έψαξα για τίποτα. Δεν ψάχνεις για μια λίστα και μετά έρχεται η λίστα σου. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέσεις. Για να μπορούν να παρηγορηθούν με το γεγονός ότι δεν έχουν σχέση και να νιώσουν ότι κάνουν ενεργά μια προσπάθεια για να συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή τους».

Διαβάστε επίσης

Robert De Niro: Συγκινεί με τις δηλώσεις που έκανε για την 9 μηνών κόρη του

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet