Η Αφροδίτη στις 05/06/2023 εγκατέλειψε το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και έκανε δυναμική είσοδο στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, όπου μάλιστα θα μείνει για 4 ολόκληρους μήνες και όχι μόνο έναν όπως συνηθίζει και αυτό συμβαίνει εξαιτίας της φαινομενικά ανάδρομης πορείας που παρεμβάλλεται μέσα στο καλοκαίρι. Το ζώδιο αυτό ταιριάζει πολύ στην Αφροδίτη και είναι βέβαιο ότι όλοι λίγο πολύ θα ευνοηθούμε σε κάποιο τομέα ανεξάρτητα από το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας.

Το ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ, τα παιδιά, τη δημιουργία και τη χαρά της ζωής. Η Αφροδίτη από την άλλη πλευρά είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τα γούστα, τις προτιμήσεις μας και όλα όσα μας δίνουν ευχαρίστηση. Επιπλέον, δείχνει τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους, τον τρόπο που εκφράζουμε την αγάπη μας, αλλά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε το χρήμα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μιλάει για παθιασμένους έρωτες και έντονη εκδήλωση συναισθημάτων. Είναι θερμή, δοτική και γενναιόδωρη, με έντονη ροπή προς τις απολαύσεις και τις πολυτέλειες κάθε είδους. Αυτή η θέση θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας και θα μας χαρίσει ζωντάνια και ενέργεια. Ο Λέοντας άλλωστε δεν αρκείται σε μετριότητες και αναζητάει σχέσεις και καταστάσεις μέσα στις οποίες θα λάμψει και θα ξεχωρίσει με κάποιο τρόπο.

Ωστόσο, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07/2023 έως τις 04/09/2023 θα μας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναθεώρησης. Είναι πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να εντοπίσουμε ατέλειες των άλλων που δεν είχαμε παρατηρήσει και να επαναπροσδιορίσουμε τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής μας. Θα αναρωτηθούμε εάν μέσα από αυτές αντλούμε απόλαυση και ευχαρίστηση και θα επανεξετάσουμε τη συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν για να μας δώσουν σημαντικά μαθήματα ή για να μας φέρουν αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις σχέσεις μας αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σας ταιριάζει πολύ, αφού διελαύνει στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τα παιδιά και τη δημιουργία. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα νιώσετε έντονη επιθυμία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά αφήνοντας στην άκρη τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον εαυτό σας, αφού σας ωθεί να γίνετε πιο άμεσοι και διεκδικητικοί ή να βρείτε καινούρια χόμπι που σας ανανεώνουν και σας κάνουν χαρούμενους/ες. Ετοιμαστείτε λοιπόν να λάμψετε, να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να εκφράσετε την πιο ευχάριστη πλευρά σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να ξεκινήσει ένα καυτό ειδύλλιο ή ένας παθιασμένος έρωτας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απόγονου ή για να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στο επαγγελματικό κομμάτι θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από 22/07 έως τις 04/09 σας βάζει σε μια διαδικασία κατά την οποία θα αναθεωρήσετε σχετικά με μια ερωτική ιστορία και δεν αποκλείεται να συναντήσετε συμπεριφορές ή εμπόδια που δεν υπολογίζατε. Ίσως να νιώσετε ότι το άλλο άτομο δεν σας δίνει τη σημασία που θα θέλατε, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν εκτιμάνε αυτά που έχετε να δώσετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να νιώσετε την επιθυμία να δώσετε και δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Είναι σημαντικό μέσα σε αυτό το διάστημα να αναλογιστείτε εάν αισθάνεστε ο εαυτός σας στις σχέσεις σας και τι μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε καλύτερα μέσα σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, οι επόμενοι μήνες είναι ιδανικοί για να ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα. Μπορεί λοιπόν να μη βρίσκεστε στην πιο εξωστρεφή φάση ζωής, όμως θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στους αγαπημένους σας ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Το κλίμα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι πιο ήρεμο και θα μπορέσετε εάν έχετε σκοπό να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού σας, αφού η Αφροδίτη στον Λέοντα αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και να κυλήσουν όλα πιο ομαλά. Επιπλέον, αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο και να νιώσετε πιο ήρεμοι και ασφαλείς. Αντίστοιχα, θα είστε και εσείς πιο εκφραστικοί αλλά και πιο προστατευτικοί απέναντι στους κοντινούς σας ανθρώπους.

Με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07 έως τις 04/09 μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια σε σχέση με το σπίτι ή παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι επίσης πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να αναρωτηθείτε εάν αισθάνεστε ασφαλείς μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να επανέλθουν στην επιφάνεια ζητήματα ή πρόσωπα από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία και τις επαφές σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούριες, ωφέλιμες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις με τους κοντινούς σας θα εξομαλυνθούν και θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αφού θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας χωρίς να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις. Η καθημερινότητα σας θα είναι πολύ πιο ευχάριστη και ανάλαφρη και είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε μια εκδρομή ή να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την Αφροδίτη στο πιο επικοινωνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας για να βγείτε ραντεβού, να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες.

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 22/07 έως τις 04/09 θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης κυρίως σε σχέση με τις ιδέες και τις απόψεις σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σας. Προσπαθήστε μέσα σε αυτό το διάστημα να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο Asibililou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet