Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο, ο Ερμής μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο πρακτικό και γήινο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει έως τις 15/09/2023. Όλοι μας λίγο πολύ επηρεαζόμαστε από τον ανάδρομο Ερμή και αντιμετωπίζουμε εμπόδια και προκλήσεις στην καθημερινότητα μας, όμως αυτή τη φορά θα ζοριστούν λίγο παραπάνω οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο ή γενέθλιο Ερμή σε αυτά τα ζώδια.

Αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας ή σε ποιο ζώδιο έχετε τον γενέθλιο Ερμή σας πατήστε εδώ.

Υπερανάλυση και νευρικότητα

Η Παρθένος είναι ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής (μαζί με αυτό των Διδύμων) και είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη ρουτίνα, το εργασιακό περιβάλλον, την οργάνωση, την ταξινόμηση και την ισορροπία μεταξύ μυαλού και σώματος. Είναι γεγονός ότι αυτό το διάστημα οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους και προσπαθούμε σιγά – σιγά να βρούμε ξανά τους ρυθμούς μας. Ίσως λοιπόν με τον ανάδρομο Ερμή να δυσκολευτούμε να οριοθετήσουμε την καθημερινότητα μας και να επανενταχθούμε στο πρόγραμμα μας ή να έχουμε δυσκολίες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας, γεγονός που θα μας προκαλέσουν έντονο άγχος και νευρικότητα. Μπορεί επίσης να προσπαθούμε να υπεραναλύσουμε τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία και τελικά να μην μπορούμε να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Το παρελθόν μπορεί να χτυπήσει ξανά την πόρτα σε κάποιους, και μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποιες εκκρεμότητες σε σχέση με τα εργασιακά ή με την υγεία σας ή να εμφανιστούν πρόσωπα για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση που σας είχε αφήσει ερωτηματικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να δώσετε μια τελική απάντηση σε κάποιον που σας πιέζει. Δώστε λοιπόν χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, ασχοληθείτε με το σώμα και το πνεύμα σας και αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος.

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο και τι θα πρέπει να προσέξουν 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή καθυστερήσεις που αφορούν ένα ακίνητο ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους οικείους σας και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν βρίσκεστε σε φάση μετακόμισης, ανακαίνισης ή εύρεσης κατοικίας, τώρα μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο παραπάνω. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν και μπορεί να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας ή τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από κάποια πρόσωπα προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα να απομονωθείτε και να αφήσετε τις σκέψεις και τις αναμνήσεις να σας κατακλύσουν. Αντιθέτως, είναι προτιμότερο να κρατήσετε δίπλα σας εκείνα τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και να ανοίξετε την καρδιά σας σε όσους σας κατανοούν σε βάθος και ξέρετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο, επομένως είστε εκείνοι που θα νιώσετε πρώτοι απ’ όλους την επιρροή του. Οπλιστείτε λοιπόν με ψυχραιμία και υπομονή αφού μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσετε εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας, γεγονός που μπορεί να σας αγχώσει. Εκπροσωπείτε άλλωστε ένα ζώδιο που θέλει να τα έχει όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα και δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τέτοιες χαοτικές καταστάσεις. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την επικοινωνία και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις επαφές και τις συζητήσεις σας γιατί μπορεί να  παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σας ή να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις από το πουθενά. Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί κάποιοι από εσάς να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και να δείτε μέσα από ένα άλλο πρίσμα όσα συνέβησαν μέσα στους προηγούμενους μήνες. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι το τοπίο τώρα είναι θολό και θα δυσκολευτείτε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα. Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μην κάνετε σημαντικά ξεκινήματα. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε έναν απολογισμό των πράξεων σας, να δείτε τα λάθη σας και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας με προσοχή.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet