Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, μπαίνει στο αναλυτικό και γειωμένο ζώδιο της Παρθένου στις 10 Ιουλίου 2023 και θα παραμείνει έως τις 27 Αυγούστου 2023 αλλάζοντας τα δεδομένα. Από τις 20/05/2023 που ο Άρης ήταν στον Λέοντα, ήμασταν πιο γενναιόδωροι, διαχυτικοί, ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι και αναζητούσαμε την ευχαρίστηση και τις απολαύσεις. Όμως τώρα που θα μπει στο πιο λογικό και «αποστειρωμένο» ζώδιο της Παρθένου θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο πιο… τεχνοκρατικό και οργανωτικό. Γι’ αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης στην Παρθένο λατρεύει να κάνει πράγματα και να δίνει λύσεις, οπότε αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα να εστιάσετε στους τομείς που έχετε μπερδέματα και να ξεκινήσετε τα συμμαζέματα και τα ξεκαθαρίσματα, είτε αυτό αφορά τη ντουλάπα σας είτε τη ζωή σας. Αν λοιπόν αναβάλατε πολύ καιρό να κάνετε κάτι, με τον Άρη στην Παρθένο ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τάξη.

Εμμονή με τη λεπτομέρεια

Ο Άρης στην Παρθένο είναι κάπως «σκληρός», παθιάζεται με τις λεπτομέρειες, τις δεξιότητες, βρίσκει ικανοποίηση στην εργασία και θέλει αποτελέσματα και πράξεις. Είναι παραγωγικός, επινοητικός, αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις και φέρνει πνευματική διέγερση. Έτσι λοιπόν το διάστημα από 10/07/2023 έως 27/08/2023 θα είμαστε πιο λογικοί, θα στηριζόμαστε σε επιχειρήματα και οι κουβέντες μας θα είναι πιο σοβαρές, αλλά και ανταγωνιστικές. Είναι ο Άρης της σκληρής δουλειάς, της γνώσης, της αντοχής, της τελειομανίας, της καθαριότητας και του κοφτερού μυαλού. Ο Άρης στην Παρθένο απαιτεί οργάνωση, ρουτίνα, πειθαρχεία και να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας. Θα είμαστε πιο αγχώδεις και μπορεί να έχουμε προβλήματα με το πεπτικό σύστημα, γι’ αυτό θα πρέπει να καταναλώνουμε και πιο υγιεινές τροφές. Επίσης, θα φέρει στην επικαιρότητα θέματα υγείας, παιδείας και εργασίας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει

Η πρώτη κύρια όψη που θα σχηματίσει ο Άρης από την Παρθένο είναι στις 20 Ιουλίου που θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή η αντίθεση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, διότι μπορεί να φέρει προσωρινά εμπόδια και δυσκολίες για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο σε θέματα δουλειάς ή και φυσικής κατάστασης. Ενδεχομένως να είμαστε απρόσεκτοι, επαναστάτες, εγωιστές και ανεξέλεγκτοι στη συμπεριφορά μας και ίσως βιώσουμε διακυμάνσεις στη διάθεση μας.

Την 1η Αυγούστου 2023 ο Άρης θα σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο και αυτή η όψη θα μας δώσει έντονη ζωτικότητα, ευεξία και μεγάλο ενθουσιασμό. Θα είμαστε αποφασιστικοί και δημιουργικοί, θα προβάλουμε τα ταλέντα μας και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Στις 16 Αυγούστου 2023 ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα φέρει νευρικότητα, υπερδιέγερση και προβλήματα στον ύπνο. Ξαφνικά γεγονότα θα ανατρέπουν το πρόγραμμα μας, αλλά θα μπορούμε να σκεφτούμε και έξυπνες λύσεις. Θα είμαστε πιο αυθόρμητοι και καινοτόμοι, και θα έχουμε όρεξη να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε νέα άτομα και να χαρούμε την ανεξαρτησία μας.

Στις 22 Αυγούστου 2023 ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα που είναι ανάδρομος στους Ιχθύς και η αίσθηση θα είναι σαν κάποιος να τράβηξε χειρόφρενο. Θα είμαστε πιο βραδυκίνητοι, θα θέλουμε ξεκούραση, ύπνο και χαλάρωση. Οτιδήποτε προκύπτει θα μας φαίνεται βουνό και θα προσπαθούμε να αποφύγουμε τις ευθύνες μας. Δεν είναι καλή στιγμή για να υπογράψετε συμβόλαια ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις είτε αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά. Αυτή η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε κουτσομπολιά, ψευδείς ειδήσεις, αρνητικότητα, αλλά και σε άτομα που εμφανίζονται ως σωτήρες διότι μπορεί να είναι απατεώνες. Επίσης μπορεί να δούμε άσχημα όνειρα που να επηρεάσουν τη διάθεση μας, αλλά και να επηρεαστούμε ψυχολογικά από τις αντιδράσεις των άλλων και να καταφύγουμε σε χρήση ουσιών που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας, όπως για παράδειγμα το αλκοόλ.

Στις 25 Αυγούστου 2023 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αυτή η όψη από τη μία τονώνει την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια, τη θέληση μας και μας γεμίζει με υψηλή φιλοδοξία, διεκδίκηση και θάρρος, αλλά ταυτόχρονα βγάζει επιθετικότητα, ανταγωνισμό, πόλωση, φανατισμό και έντονη βία. Οπότε προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε θετικά κανάλια.

Στις 27 Αυγούστου 2023 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και η ενέργεια μας θα εστιαστεί στις σημαντικές μας σχέσεις και συνεργασίες.

Εάν γεννηθήκατε με τον Άρη στην Παρθένο, τώρα θα έχετε επιστροφή του Άρη σας. Για να βρείτε που έχετε τον Άρη σας πατήστε εδώ. Για να μάθετε τι σημαίνει η επιστροφή πλανητών πατήστε εδώ.

Μάθε τα 4 ζώδια που θα πιεστούν πολύ και θα έχουν εντάσεις με τον Άρη στην Παρθένο από τις 10/07/2023 έως τις 27/08/2023 στο Asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet