Ο Άρης, ο φλογερός πολεμιστής του πλανητικού μας συστήματος, στις 25/03/2023 μπαίνει στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, δηλαδή μέχρι τις 20/05/2023 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, όλα θα είναι αλλιώς.

Συνήθως ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες, όμως η παραμονή του στους Διδύμους διήρκησε επτά μήνες, λόγω και της ανάδρομης πορείας του. Ήταν όμως επτά εξαντλητικοί μήνες, αφού στο ζώδιο των Διδύμων ο Άρης ήταν πιο επικοινωνιακός, δημιουργικός, αλλά και πιεστικός στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας. Τώρα, από το ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο βρίσκεται σε «πτώση» και δεν μπορεί να εκφράσει την πύρινη ενέργεια του και την έντονη δράση του, ο Άρης θα είναι πιο ευαίσθητος, ανασφαλής, ευερέθιστος και θα μοιάζει «γυμνός» στο πεδίο της μάχης. Όμως θα είναι κατανοητικός και θα έχει ενσυναίσθηση.

Ο Άρης διαμορφώνει την επιθυμία, τη φιλοδοξία μας και μας παρακινεί να δράσουμε και να διεκδικήσουμε. Όμως ο Άρης στον Καρκίνο έχει βαθιά ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Έτσι θα είμαστε πιο στοργικοί και θα έχουμε την επιθυμία να είμαστε κοντά σε αγαπημένα μας πρόσωπα, στην οικογένεια μας, θα βλέπουμε το σπίτι μας ως καταφύγιο και θα μας πιάνει νοσταλγία για τις ρίζες μας. Παράλληλα θα είμαστε και ευμετάβλητοι συναισθηματικά, ιδιαίτερα όταν αισθανόμαστε ανασφάλεια ή αν δεν μπορούμε να βρεθούμε με αυτούς που θέλουμε. Και επειδή η διέλευση του Άρη στον Καρκίνο συμπίπτει με τις γιορτές του Πάσχα θα έχουμε όλοι πιο έντονη την ανάγκη να πάμε στα χωριά μας, στις ρίζες μας, να βρεθούμε με συγγενείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μας έχουν λείψει. Αν λοιπόν δεν τα καταφέρουμε, λόγω κάποιων συνθηκών, τότε θα είμαστε πιο απογοητευμένοι, πληγωμένοι, νευρικοί και η γκρίνια θα κάνει πάρτι.

Στη διάρκεια που ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο το φαγητό και ο ύπνος θα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες της καθημερινότητας μας και η διάθεσή μας θα εξαρτάται κατά πολύ από το αν αισθανόμαστε ξεκούραστοι και αν έχουμε φάει καλά και σωστά.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Καρκίνο

Στις 8 Απριλίου 2023 ο Ερμής από τον Ταύρο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και αυτή η όψη δίνει πρωτοτυπία στη σκέψη, νοητική διέγερση, πρακτική διάθεση, χάρισμα ρητορικής, αλλά και δεξιότητες σε χειρωνακτικές εργασίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για οποιαδήποτε πνευματική εργασία και ίσως καταφέρετε να βρείτε έξυπνες λύσεις για προβλήματα που σας απασχολούν. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση, θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με τα επιχειρήματα σας και θα έχετε εύνοια σε διαπραγματεύσεις. Όμως και στις 24 Απριλίου 2023 θα έχουμε και πάλι την ίδια όψη ανάμεσα στους δύο πλανήτες, με τη διαφορά ότι ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να συναντήσουμε εμπόδια στη δράση μας ή ασυνεννοησίες και εντάσεις.

Στις 30 Απριλίου 2023 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η ενέργεια μας θα εκτοξευτεί. Εκείνη την ημέρα θα έχουμε πολλές ιδέες και θα δρούμε με ενθουσιασμό και παρορμητικότητα. Ίσως βέβαια υπάρξουν και ξαφνικά γεγονότα που θα μας αποσυντονίσουν και θα μας ταράξουν.

Στις 15 Μαΐου 2023 το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα μας κάνει πιο στοχαστικούς, ευαίσθητους και ίσως ευάλωτους σε ψεύδη και απάτες. Είναι όμως μια καλή μέρα για να πάμε μια βόλτα στη θάλασσα, να ασχοληθούμε με αθλήματα που έχουν σχέση με το νερό, ή να ακούσουμε μουσική, να είμαστε πιο δημιουργικοί και να εκφραστούμε γενικότερα μέσω της τέχνης.

Μάθε ποια είναι τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη διέλευση του Άρη στον Καρκίνο στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet