ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Ο Σεπτέμβριος αρχίζει με ένα σύστημα όψεων που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση και αποτελείται από τις εξής επί μέρους πλανητικές όψεις. Ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Κριό, όψη που οξύνει τον νου, την παρόρμηση και την τάση να είμαστε αμετροεπείς, να μην προσέχουμε τι λέμε και, κυρίως, σε ποιον. Παράλληλα, ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ερμή που είναι όψεις αρμονικές και επιτρέπουν τη δράση ως προϊόν ορθής σκέψης και έμπνευσης. Ο Άρης σε αυτό το σχήμα ονομάζεται σφήνα καθώς μπαίνει ως σφήνα στην αντίθεση και την ομαλοποιεί, την κάνει αποδοτική και όχι συγκρουσιακή. Αυτό το σύστημα, λέγε με «διευκολυμένη αντίθεση» θα καθορίσει την πρώτη εβδομάδα του μήνα που αξίζει να αξιοποιήσουμε για να μπούμε στη δράση και να προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για την καινούργια σεζόν. Ας σπεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να θέσουμε τα θεμέλια της δουλειάς και της ρουτίνας μας πριν αρχίσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του.

Ας δούμε πώς θα μας επηρεάσει η διευκολυμένη αντίθεση Ερμή – Δία και Άρη, ανάλογα με ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Οι ευκαιρίες που ανοίγονται είναι πολλές κι εσύ πρέπει να δράσεις γρήγορα και αποφασιστικά για να τις αξιοποιήσεις. Καινούργιες συνεργασίες, ταξίδια, επαφές και εμπορικές συμφωνίες στο προσκήνιο. Πιθανές και οι ερωτικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλή περίοδος για να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις με σκοπό να αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Κατανίκησε την ανασφάλειά σου και κάνε τις αλλαγές που πρέπει για να στηρίξεις τη δουλειά σου και να έχεις καλύτερες αποδώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπλέκεσαι σε πολλές υποχρεώσεις με κίνδυνο να κάνεις λάθη γι’ αυτό μη διστάζεις να ζητάς τη βοήθεια αυτών που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειές σου. Καινούργια ξεκινήματα, επαγγελματικά ή επί προσωπικού, είναι στο πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις καθώς ο ενθουσιασμός μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις εκ των υστέρων και ίσως σε εκθέσουν. Κατανίκησε την τάση σου να περιμένεις επιβεβαίωση από τους άλλους για να δράσεις. Η δράση με γνώμονα την ορθή σκέψη και τη λογική χωρίς βιασύνες θα αποδώσει.

ΛΕΩΝ: Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να υλοποιήσεις νέους στόχους, να αναθεωρήσεις τις συμμαχίες σου, να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Ωστόσο, όλα αυτά απαιτούν σκληρή δουλειά από πλευράς σου και γενναίες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπερένταση και άγχος! Τα συνοδευτικά των υποχρεώσεων που αναλαμβάνεις άλλοτε επειδή οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι αναπόφευκτες κι άλλοτε επειδή οι ευκαιρίες κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σου και σε εξωθούν στο να φορτώνεις ακόμη περισσότερο το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου.

ΖΥΓΟΣ: Καινούργιες συνεργασίες, καινούργιες γνωριμίες επαγγελματικού ή προσωπικού χαρακτήρα, εποικοδομητικές συζητήσεις. Αν δράσεις αποφασιστικά και δεν αναλώνεσαι στο να λες δεξιά – αριστερά τα σχέδιά σου, θα κερδίσεις αρκετά από αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στρέφεις την ενέργεια και την προσοχή σου στο πώς θα διευθετήσεις τα επιχειρηματικά σου σχέδια και στο πώς θα διακανονίσεις σημαντικές οικονομικές υποθέσεις. Μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να σε αυτοπαγιδέψει στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή περίοδος για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Αν καταστείλεις τις ανταγωνιστικές σου διαθέσεις, θα συνάψεις καλές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλή δουλειά και υπερένταση που, ωστόσο, αποδίδει καρπούς. Καλείσαι να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις και να αναλάβεις ευθύνες που σε αγχώνουν. Μετρίασε λίγο τους ρυθμούς σου και σκέψου ψύχραιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούργια ξεκινήματα με γνωριμίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου είτε ως συνεργάτες είτε σε ερωτικό επίπεδο. Μη διστάσεις να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πίεση και το άγχος είναι στο πρόγραμμα λόγω πολλής δουλειάς και οικογενειακών υποχρεώσεων που αναλαμβάνεις. Προσπάθησε να προγραμματίσεις καλύτερα τις δουλειές σου και μην αφήνεις τίποτε στην τύχη του για να αποφύγεις λάθη που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις εκ των υστέρων.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet