Η εβδομάδα έχει αρκετή ένταση και είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στον έρωτα καθώς εσωτερική ένταση και συγκρούσεις μπορεί να εκφραστούν με απότομο και έντονο τρόπο στη σχέση μας. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα. Αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τη ροή προσωπικών και φιλικών σχέσεων, ενώ στόχοι και φιλοδοξίες ανατρέπονται καθώς δεν διστάζουμε να συγκρουστούμε. Οφείλουμε όμως να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις μας καθώς παρορμητικές και επιθετικές συμπεριφορές χωρίς υπόβαθρο δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε βάθος χρόνου.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη δεν σας επιτρέπει να λειτουργήσετε ανέμελα στην προσωπική σας ζωή. Η ανάγκη για απόλυτο ρομαντισμό και τρυφερότητα συγκρούεται με την επιθυμία για διασκέδαση και ανεμελιά. Καλό είναι να μην προβείτε σε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις  για την ερωτική σας ζωή καθώς μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Η Πανσέληνος αγγίζει τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα και συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Οφείλετε να είστε απόλυτα προσεκτικοί καθώς σπασμωδικές κινήσεις πιθανό είναι να οδηγήσουν σε ρήξεις. Προστατεύστε τις σχέσεις σας μένοντας μακριά από συγκρούσεις που θα σας κοστίσουν.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η αμφιθυμία θα είναι έντονη ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο καθώς η ανάγκη για διασκέδαση και προσωπικό βηματισμό συγκρούεται με την επιθυμία για σταθερότητα στη ζωή σας. Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσετε την εσωτερική διάσταση στην οποία βρίσκεστε και να μην εκτονώσετε νεύρα και ένταση στο πρόσωπο που αγαπάτε. Η Πανσέληνος δεν θα σας αφήσει ανεπηρέαστους καθώς αγγίζει την οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή στον ύψιστο βαθμό. Αντιδράτε έντονα έναντι συμπεριφορών που νιώθετε πως δεν σας ταιριάζουν, όμως πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις σας καθώς πιθανές υπερβολές θα έχουν κόστος. Ξαφνικές αλλαγές και αποφάσεις μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τη δουλειά σας ή τις ισορροπίες με τους οικείους σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να προστατεύσετε τις σχέσεις σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιθυμείτε να προχωρήσετε με γοργά βήματα σε όλους τους τομείς, όμως η ανάγκη να είστε αρεστοί στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να βάζει φρένο στα όνειρά σας. Παρορμητισμός και εσωτερική ένταση θα επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή αν δεν βάλετε νερό στο κρασί σας και δεν υποχωρήσετε όπου είναι απαραίτητο. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Πιθανό είναι να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε αποστάσεις από άτομα που νιώθετε πως προσπαθούν να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Καλό είναι όμως να μην παρασυρθείτε σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη αναδεικνύει φόβους και απωθημένα στην προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε σε ό,τι ευχαριστεί εσάς και το ταίρι σας αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από ανασφάλειες και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τη σχέση σας. Απαραίτητο είναι επίσης να είστε απόλυτα προσεκτικοί σε πιθανές νέες γνωριμίες καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός θα αντικατασταθεί με δυσάρεστα συναισθήματα και απογοήτευση. Η Πανσέληνος επηρεάζει οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα καθώς ανατρέπονται τα μέχρι τώρα δεδομένα με απότομο τρόπο. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους σας και αποφεύγοντας να πάρετε ρίσκα που δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσουν.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

: Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη αναδεικνύει την ανάγκη για έλεγχο στην προσωπική σας ζωή. Αναγνωρίστε την εσωτερική σας διαμάχη χωρίς να επιβαρύνετε το ταίρι ή τους φίλους σας με τα νεύρα και την απότομη συμπεριφορά σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας δεν αφήνει περιθώρια να κλείσετε υποθέσεις που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή με ηρεμία. Η ένταση κυριαρχεί και είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και τη δημόσια εικόνα σας. Να θυμάστε πως είναι εύκολο να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις και ρίξεις με συνεργάτες και σύντροφο. ‘Άλλωστε ήρθε η στιγμή να κλείσετε κεφάλαια και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

: Ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξει στην αρχή της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Καλό είναι να ρίξετε τους τόνους και να φροντίσετε να απολαύσετε λίγο χρόνο με τον άνθρωπό σας ώστε να κατευνάσετε τα πνεύματα. Η Πανσέληνος αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα την ψυχολογία σας. Έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από αυτά που λειτουργούν επιβαρυντικά για την διάθεσή σας. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε ρήξεις που θα σας επιτρέψουν να πάρετε ανάσες και να ανοίξετε τα φτερά σας ατενίζοντας το μέλλον. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στην αρχή της εβδομάδας και δεν σας επιτρέπει να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σας. Εμμονές και μεμψιμοιρία επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί γιατί είναι εύκολο να μπείτε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων. Η Πανσέληνος αναδεικνύει προβλήματα σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Αποκαλύψεις μυστικών και παρασκηνιακών κινήσεων σας επηρεάζουν και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας. Σημαντικό είναι να διαχειριστείτε ψύχραιμα κάθε κατάσταση αποφεύγοντας να οδηγήσετε σε οριακό σημείο σχέσεις που είναι καθοριστικές για εσάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

: Έντονα συναισθήματα σας προκαλεί το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη. Απολαμβάνετε τον έρωτα και τη διασκέδαση με το ταίρι σας, όμως οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας δεν σας εγκαταλείπουν. Αφεθείτε στο πάθος και τον αισθησιασμό αφήνοντας στο περιθώριο την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη. Η Πανσέληνος επηρεάζει την καριέρας και την οικογένεια. Ανατροπές και απομακρύνσεις σε επίπεδο συνεργασιών θα προκαλέσουν αναταράξεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους αν δεν θέλετε να έρθετε σε ευθεία αντιπαράθεση με πρόσωπα που έχουν σημαίνοντα ρόλο στον επαγγελματικό χώρο. Ένταση και οξυθυμία μπορεί να οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις την ερωτική σας σχέση.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσετε την εσωτερική ένταση και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε κυκλοθυμικές συμπεριφορές και νευρικότητα προστατεύοντας τόσο τον εαυτό σας όσο και τον σύντροφό σας. Η Πανσέληνος επηρεάζει ευρύτερες σχέσεις καθώς δεν είναι εύκολο να συμβιβαστείτε με πρόσωπα που μέχρι τώρα είχαν τον τρόπο να σας επηρεάσουν. Μείνετε μακριά από προκαταλήψεις που δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε αντικειμενικά, ιδιαίτερα τώρα που πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ανατροπές στον χώρο της δουλειάς πιθανώς θα αλλάξουν μελλοντικά σχέδια εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη διασκέδαση και την κοινωνικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε σε προσωπικό επίπεδο καθώς εμμονές και επικριτικότητα επηρεάζουν την σχέση σας και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σας. Η Πανσέληνος αναδεικνύει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τη νευρικότητα και την ανάγκη να κυριαρχήσετε στην σχέση σας, προσπαθώντας να κατευθύνετε το ταίρι σας κατά το δοκούν. Προσοχή πρέπει να δείξετε και σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις καθώς ανατροπές και ξαφνικά έξοδα αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και προκαλούν αναταράξεις.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη επηρεάζει την προσωπική σας ζωή καθώς αναδεικνύει εσωτερικές συγκρούσεις που οφείλετε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Πείσμα και εγωισμός μπορεί να τραυματίσουν την σχέση σας και να προκαλέσουν υπερένταση με το ταίρι σας. Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις και συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Η Πανσέληνος στον Λέοντα αγγίζει τις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Η ανάγκη να απελευθερωθείτε από τοξικά άτομα είναι έντονη. Έχετε τη δυνατότητα να απομακρυνθείτε από πρόσωπα, όμως οφείλετε να είστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις σας καθώς, σε περίπτωση λάθους, δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσετε αργότερα.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη προκαλεί αμφιθυμία και νευρικότητα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Εγωισμός και κυκλοθυμία επηρεάζουν την κρίση σας και δεν αποκλείεται να εκτονώσετε τα νεύρα σας στον άνθρωπο που αγαπάτε. Προστατεύστε την προσωπική σας ζωή προσπαθώντας να διαχειριστείτε την εσωτερική σύγκρουση που επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στο ταίρι σας. Η Πανσέληνος φωτίζει παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς που εκτοξεύουν τη νευρικότητα και την επιθετικότητα στα ύψη. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσετε τον εαυτό σας καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε φραστικές επιθέσεις και επεισόδια που θα οδηγήσουν σε ρήξεις επηρεάζοντας την επαγγελματική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Αφροδίτη στους Ιχθύς: ετοιμάσου για φλερτ, διασκέδαση, ευκαιρίες. Αφορούν το ζώδιό σου;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet