Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, θα σχηματίσει δυναμική όψη τετραγώνου από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανατρεπτικό Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να φέρει εκρήξεις, αντιδράσεις ή ακόμα και ατυχήματα, κυρίως για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα αυτών των ζωδίων. Η επιρροή αυτής της όψης έχει διάρκεια περίπου 3-4 ημέρες πριν και μετά από την κορύφωση της στις 26/06/2023.

Για να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα αυτού του τετραγώνου και για να μπούμε στο κλίμα των ημερών αυτών, θα πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τη φύση του Ουρανού. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που αδιαφορεί για τις δομές και τη σταθερότητα και επιθυμεί να αποκοπεί από οτιδήποτε τον κρατάει πίσω ή τον περιορίζει. Έτσι λοιπόν, αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να συμβούν γεγονότα τα οποία θα μας αποσταθεροποιήσουν και δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με αντιδραστικές και προκλητικές συμπεριφορές, οι οποίες θα κλονίσουν τις σχέσεις μας και θα δημιουργήσουν έντονους καβγάδες.

Γενικώς, θα είναι πολύ εύκολο να φτάσουμε στα άκρα και να επιτεθούμε σε οτιδήποτε αισθανόμαστε ότι μας καταπιέζει και δεν μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τις καταστάσεις που συμβαίνουν. Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε αποξένωση και απομάκρυνση από το ταίρι μας και από τους ανθρώπους γύρω μας, λόγω της αδυναμίας να αποδεχτούμε τη διαφορετική άποψη και να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλουμε. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η όψη αυτή πραγματοποιείται σε σταθερά ζώδια, επομένως υπάρχει ακαμψία και δυσκολία να κάνουμε πίσω και να είμαστε πιο ευέλικτοι.

Είναι αλήθεια λοιπόν ότι οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες μας θα περάσουν μέσα από ένα κυκλώνα αυτές τις μέρες και θα πρέπει όσο μπορούμε να χαλιναγωγήσουμε την αντιδραστικότητα μας και την επαναστατική μας διάθεση, εάν δεν θέλουμε να έρθουμε σε ρήξη με τους γύρω μας. Ο καλύτερος τρόπος για να διοχετεύσουμε αυτή την εκρηκτική ενέργεια θα είναι να εκτονωθούμε μέσω της γυμναστικής και της σωματικής δραστηριότητας, πάντα βέβαια με σύνεση και χωρίς να φτάσουμε στα άκρα.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από το τετράγωνο Άρη – Ουρανού

KΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον κυβερνήτη σας τον Άρη αυτές τις ημέρες θα φέρει ανατροπές που σχετίζονται με τα ερωτικά σας ζητήματα. Εάν είστε σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποια νέα δεδομένα ή να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις από το ταίρι σας, οι οποίες θα σας αναστατώσουν και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Εάν ένας από τους δύο αισθάνεται για κάποιο λόγο καταπίεση και δυσκολεύεται να εκφράσει τις επιθυμίες και τα θέλω του, τώρα θα αντιδράσει σπασμωδικά και θα διεκδικήσει περισσότερο χώρο και ανεξαρτησία. Επίσης, είναι πιθανό να έχετε θέματα και με κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς. Εάν είστε ελεύθεροι-ες, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με εντελώς απρόσμενο τρόπο, το οποίο θα σας δημιουργήσει έξαψη, αλλά δεν θα μπορεί να σας προσφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον Λέοντα, επομένως αυτές οι ημέρες χαρακτηρίζονται από ένταση και εκρηκτική διάθεση η οποία εντοπίζεται μέσα στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν συμμερίζονται τις ανάγκες σας. Ξεσπάσματα και αντιδραστικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη και να σας απομακρύνουν ακόμα και από τα πιο κοντινά σας άτομα. Είναι επίσης πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, κάτι που θα σας αναστατώσει ή θα έχετε μια αποκάλυψη σοκ η οποία θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και να ζυγίσετε πολύ καλά τα δεδομένα πριν βγάλετε κάποιο οριστικό συμπέρασμα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία, αφού υπάρχει ρευστότητα και αστάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας θα φέρει νέα δεδομένα, τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Μια απρόσμενη συνάντηση ή μια γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο μπορεί να σας αιφνιδιάσει, αφού θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχαν περάσει καν από το μυαλό σας. Δεν αποκλείεται επίσης να εμπλακείτε σε μια κουβέντα η οποία θα φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον τρόπο που εκφράζεστε και να φιλτράρετε όσα σκέφτεστε, καθώς μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στην έξαψη της στιγμής τα οποία θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Παρεξηγήσεις και τσακωμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί ως προς τις απόψεις σας και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα ή πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet