Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε πολλές πιέσεις. Οι εντάσεις, ο φόβος, τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν και είναι αρκετά δύσκολα, έχουν δημιουργήσει ένα κύμα απαισιοδοξίας και εσωστρέφειας. Από την αστρολογική μου σκοπιά, θα τονίσω ότι οι εκλείψεις σε συνδυασμό με Ουρανό και Κρόνο έχουν εντείνει τις ανασφάλειές μας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής με τις ανατροπές, τις καθυστερήσεις και τις παρεξηγήσεις, είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Το Σάββατο, 21 Μαΐου, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και αλλάζουν αρκετά οι ενέργειες. Φωτίζεται το περιβάλλον της επικοινωνίας, της διάθεσης για μετακινήσεις, για συζητήσεις, για περισσότερη κοινωνικοποίηση. Και ναι μεν ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με όλα τα μπλοκαρίσματα που συνεπάγονται, αλλά θα υπάρχει διάθεση για συνεννόηση. Ταξίδια, φλερτ, εκδρομές και διάθεση διασκέδασης θα αντικαθιστούν, μέρα με τη μέρα, την εσωστρέφεια και την κατήφεια.

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις του Ηλίου από τους Διδύμους θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Καινούργιες γνωριμίες και πιθανά φλερτ φέρνουν ανανέωση στη ζωή σου. Θα κινηθείς πολύ αποφασιστικά και με διάθεση συνεννόησης και κατανόησης τόσο με τους συνεργάτες σου όσο και με τα άτομα που σε πλαισιώνουν την προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσεις πιο ασφαλής, συναισθηματικά και σε υλικό επίπεδο. Οι προσπάθειές σου για αύξηση των εσόδων σου θα αποδώσουν καρπούς. Καλή περίοδος για να διεκδικήσεις την ικανοποίηση των αναγκών σου από το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είσαι πιο εξωστρεφής γι’ αυτό και θα κερδίσεις πόντους στο επικοινωνιακό παιχνίδι, τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Φλερτ, επαφές και εποικοδομητικές συζητήσεις θα επαναφέρουν την αισιοδοξία στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ήλιος φωτίζει το περιβάλλον των απωθημένων σου με αποτέλεσμα να συνειδητοποιηθείς αυτά που σε παγιδεύουν και πρέπει να ξεπεράσεις για να πας μπροστά. Απελευθερώνεσαι από δεσμά, συναισθηματικά ή γραφειοκρατικά.

ΛΕΩΝ: Νέες φιλίες, νέοι στόχοι, νέα σχέδια στο προσκήνιο. Ανανεώνεσαι, ανακτάς την εσωτερική σου δύναμη και, με πιο ευχάριστη διάθεση, μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να οργανωθείς με τους συνεργάτες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχεις εμπνεύσεις για τη δουλειά σου. Θα κερδίσεις τα μπράβο των ανωτέρων σου και ίσως βρεις τους τρόπους να προωθήσεις κάποια καινούργια σχέδια. Ωστόσο, προς το παρόν, πρόσεχε τις κινήσεις σου καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 3/6.

ΖΥΓΟΣ: Θα βρεις διεξόδους να διασκεδάσεις, να συναντήσεις τις παρέες, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά, να κάνεις χιούμορ και, γενικότερα, να γελάσει το χειλάκι σου. Τα φλερτ και οι μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, αρκεί να προσέχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιο οικονομικό θέμα με τράπεζα, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, δικαστικά, μπορεί να βρει τη λύση του αυτή την περίοδο. Θα βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάποια φοβία σου, ίσως επειδή αναμένονται κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γεφυρώνεις τις αποστάσεις με τα άτομα που σε περιβάλλουν είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σου ζωή. Αν μέχρι τώρα ήταν όλα καλά, θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Δεν αποκλείεται να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και επιτυχημένα φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις στη δουλειά θα είναι πιο ευχάριστες. Η ατμόσφαιρα φτιάχνει και η συνεννόηση με τους συνεργάτες σου, μέρα με τη μέρα, θα γίνεται όλο και καλύτερη. Παράλληλα, θα βρίσκεται το άτομο που θα σε παρακινεί στο να αλεγράρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακτάς την αισιοδοξία σου, τη δημιουργικότητα και την εσωτερική σου δύναμη για δράση. Ήρθε η στιγμή να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες αφού πρώτα καθορίσεις τους συνεργάτες σου. Πιθανές ευχάριστες εξελίξεις θα έρθουν και στον αισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρίσκεις τις λύσεις σε κάποια οικογενειακά προβλήματα. Ξεμπλοκάρονται υποθέσεις με την ακίνητη περιουσία σου και θα μπορέσεις να την αξιοποιήσεις. Μπορεί να κάνεις κάποια μετακόμιση ή ανακαίνιση που θα σου φέρει ευχαρίστηση.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14-20 Μάϊου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet