Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου το φεγγάρι θα είναι ολόγιομο. Πανσέληνος στους Διδύμους με απόλυτη σύνοδο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη. Το σχήμα της Πανσελήνου είναι ο νόμος του Μέρφυ στην αστρολογική γλώσσα: «ό,τι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά»….

Λίγο οι ανατροπές, οι καθυστερήσεις, οι αναποδιές, λίγο η υπερένταση που είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, λίγο οι προκλήσεις της καθημερινότητας που πιέζουν, είναι οι λόγοι που τα νεύρα όλων μας μπαίνουν στο κόκκινο με ασύλληπτα γρήγορες επιταχύνσεις.

Συνεπώς ο καβγάς μπορεί να ξεσπάσει για ψύλλου πήδημα, ο εγωισμός θα είναι κυρίαρχος και δεν θα αφήνει τίποτε να πέσει χωρίς ανταπόδοση, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα πληγώνουν και το μέτρο είναι κάτι σπάνιο, είδος προς εξαφάνιση. 

Ποια είναι η σοφή διαχείριση από πλευράς μας; Η προσπάθεια να σταθούμε υπεράνω των καταστάσεων, να μην αφήσουμε τα ηνία των συμπεριφορών μας στον εγωισμό μας, να κατανικήσουμε την ευθιξία μας, να εκτονώσουμε την αρνητική ενέργεια με γυμναστική, να εμποτίζουμε στο μυαλό τα λόγια και τις πράξεις μας εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής.

Προσέχουμε όταν οδηγούμε και συγκεκριμένα οδηγούμε σαν να είναι όλοι οι άλλοι οδηγοί ικανοί να κάνουν και την πιο απίθανη τρέλα κι εμείς είμαστε οι λογικοί. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην κάνουμε λάθη. Δεν μετατρέπουμε τις παρορμητικές σκέψεις αυτής της περιόδου σε αποφάσεις γιατί μπορεί να μας κοστίσουν αργότερα και να μετανιώσουμε. Προσπαθούμε να ασκήσουμε αυτοέλεγχο στις συναισθηματικές μας εξάρσεις. Γυρίζουμε την πλάτη σε αυτούς που μας προκαλούν και δεν μετατρέπουμε την καθημερινότητά μας σε ρινκ.

Ας δούμε σε ποιον τομέα θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, ανάλογα με το ζώδιο και των ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Καλό είναι να μετράς τα λόγια σου, να μην μπαίνεις σε πηγαδάκια, να κλείνεις τα αυτιά σου στα κουτσομπολιά. Πρόσεχε όταν οδηγείς, απόφυγε τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και τις περιττές αναμετρήσεις που δίνουν τα ηνία στον εγωισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνε μία πολύ σφικτή διαχείριση και υπερασπίσου το συμφέρον σου στις συναλλαγές σου γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να βρεθεί ο επιτήδειος που θα σε ρίξει. Μην αφήνεις το φόβο και την ανασφάλεια να καθορίσουν τις συμπεριφορές σου στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η νευρικότητά σου, οι αναποδιές και οι εντάσεις μπορεί να μπλέξουν σε καβγάδες. Αποκαλύπτονται αυτοί που σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή ακόμη κι εχθρικά στη δουλειά. Διαφύλαξε την ερωτική σου ζωή από την ευθιξία που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χάνεις πολλή ενέργεια λόγω άγχους και πίεσης. Αναγκάζεσαι να αναλάβεις αγγαρείες και να διαχειριστείς αντιφατικά συναισθήματα που σου προκαλούν τα άτομα που σε πλαισιώνουν. Να προσέχεις την υγεία σου και να χαλαρώνεις.

ΛΕΩΝ: Οι αναθεωρήσεις στόχων, πιθανώς και φιλιών είναι στο πρόγραμμα. Καλό είναι να έχεις ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης, προκειμένου να κάνεις τους ελιγμούς σου αν και όταν είναι απαραίτητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα νεύρα σου είναι μόνιμα στο κόκκινο. Πιέζεσαι από τη δουλειά σου και, γενικά, είσαι σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να δεις λογικά τις καταστάσεις. Πρόσεχε γιατί μπορεί να έρθεις σε ρήξη με άτομα που θεωρείς δεδομένα επειδή σε αγαπούν και να μετανιώσεις αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους γιατί αν δεν γίνουν όπως πρέπει θα τρέχεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Πρόσεχε όταν οδηγείς και λάβε υπόψη σου τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις στα ραντεβού σου για να μην αγχώνεσαι άδικα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είσαι σε μία συνεχή ψυχολογική αναστάτωση. Η ευθιξία σου μπορεί να οδηγήσει είτε στην εσωστρέφεια είτε σε εντάσεις με πολύ δικούς σου ανθρώπους και, κυρίως, με το ταίρι σου. Ένα οικονομικό θέμα θα σε ταλανίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκαλύπτονται τα άτομα που σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Μοιραία επέρχονται οι αναθεωρήσεις. Το θετικό είναι θα ξέρεις με ποιον να πας και ποιον να αφήσεις. Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να απογοητευτείς από συμπεριφορές που θα σε θίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλή δουλειά με πολλές ανατροπές, αναβολές και με προβλήματα που σου δημιουργούν οι άλλοι και είναι εκτός ελέγχου σου. Τα νεύρα στη διαπασών και η ενέργειά σου σε μεγάλη πτώση. Πρόσεξε την υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες εντάσεις στον ερωτικό τομέα, κάποια μπερδέματα και κάποια διλήμματα θα είναι αρκετά για να σε αναστατώσουν. Πιθανώς τα αντιφατικά συναισθήματα που σου δημιουργούν νευρικότητα να προέρχονται από άτομα του παρελθόντος που κάνουν την εμφάνισή τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα προβλήματα, οι ανατροπές και οι πιέσεις που δέχεσαι σου δημιουργούν υπερένταση και ξεσπάς στην οικογένειά σου καθώς εκεί αισθάνεσαι ασφαλής. Ωστόσο, μπορεί τώρα να προκύψει η παρεξήγηση που θα σε κάνει να μετανιώσεις γι αυτό καλό είναι να προσέχεις.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 με 9 Δεκεμβρίου: αυτή η Πανσέληνος θα χρειαστεί αντοχές

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet