Στις 08/11/2023 η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, μια θέση άκρως ταιριαστή για εκείνη αφού πρόκειται για ένα ζώδιο που κυβερνά (μαζί με το ζώδιο του Ταύρου). Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει μέχρι και τις 04/12/2023 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα βγάλει προς τα έξω την πιο όμορφη πλευρά της, χαρίζοντας εύνοια τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις όσο και στα οικονομικά μας.

Όταν το «εμείς» είναι πιο δυνατό από το «εγώ»

Η Αφροδίτη στον Ζυγό έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα και να φέρει περισσότερη αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις μας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Τα πνεύματα θα ηρεμήσουν αρκετά και θα νιώσουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τις στιγμές της καθημερινότητας μας με κάποιον άλλον. Ο Ζυγός, άλλωστε, είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και βάζει το «εμείς» πάνω από το «εγώ» και τις προσωπικές επιθυμίες. Όσοι, λοιπόν, είστε μόνοι θα αναζητήσετε τη συντροφιά και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας ή ήρθατε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τις διαφορές σας και να συμφιλιωθείτε μαζί τους. Η Αφροδίτη στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού χαρίζει ευγένεια, γοητεία και διπλωματία, επομένως θα είναι πολύ εύκολα να κερδίσουμε τους άλλους και να κάνουμε καλή εντύπωση σε όσους γνωρίζουμε τώρα. Οι σχέσεις τώρα βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, στην ισότητα και στη δικαιοσύνη, επομένως θα μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας ή ανταγωνιστικούς ανθρώπους και θα προτιμήσετε τη γαλήνη και την ηρεμία σας.

Σημαντικές συμμαχίες και επικερδείς συνεργασίες

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας δώσει την ικανότητα να αξιολογήσετε τα δεδομένα με ψυχραιμία, λογική και αντικειμενική ματιά, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σημαντικές διαπραγματεύσεις ή για να βρείτε μια συμβιβαστική λύση με τους συνεργάτες σας. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε σημαντικούς συμμάχους ή θα κάνετε εξαιρετικά ωφέλιμες συμφωνίες και επικερδείς συνεργασίες μέσα σε αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την ομορφιά και την καλαισθησία, επομένως είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ασχοληθείτε με την τέχνη ή να νιώσετε την ανάγκη να ομορφύνετε τον χώρο σας ή απλώς να βελτιώσετε την εμφάνιση σας. Εάν είστε καλλιτέχνες ή ασχολείστε με τον κλάδο της ομορφιάς και της αισθητικής, τότε το επόμενο διάστημα θα είναι άκρως παραγωγικό για εσάς.

Μάθε αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από την Αφροδίτη στον Ζυγό στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet