Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στον Ταύρο. Αυτή η συνάντηση εξωθεί στη δημιουργία αντισυμβατικών ερώτων που δεν λογαριάζουν κοινωνικά, πολιτικά, ταξικά, θρησκευτικά πρέπει και κλισέ. Η όψη αυτή μπορεί να μας οδηγήσει στο να κάνουμε στροφή 180 μοιρών στη σχέση μας. Ανάβει το πράσινο φως στους κεραυνοβόλους έρωτες και γενικά ανατρέπει τα δεδομένα μας. Επειδή η Αφροδίτη σχετίζεται με τα οικονομικά μας, αναμένονται αιφνίδιες αλλαγές στον συγκεκριμένο τομέα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσει στα άκρα. Ή του ύψους ή του βάθους. Εξαρτάται από τον προσωπικό μας χάρτη το πώς θα επιδράσει κι αν μας αιφνιδιάσει με έναν τρόπο θετικό ή αρνητικό.

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις της συνόδου Αφροδίτης – Ουρανού στον Ταύρο θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Αιφνίδιες αλλαγές οικονομικού χαρακτήρα εγκυμονεί αυτή η σύνοδος καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις μία συμφωνία ή να αναθεωρηθεί μία παλαιότερη. Μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε φρενάρει.
ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζουν τα δεδομένα στο πεδίο των σχέσεων σου. Μπορεί να χωρίσεις ή να δώσεις τέλος σε μία συνεργασία σου. Το ίδιο πιθανό είναι να κεραυνοβοληθείς από ένα άτομο που θα σου κλέψει την καρδιά. Αν νιώσεις την ανάγκη για αλλαγές, τόλμησέ τες.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εσωτερικές διεργασίες και αλλαγές φέρνει η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού. Ωστόσο, στο παιχνίδι μπαίνει και μια κρυφή σχέση που έρχεται για να ανατρέψει τη ζωή σου. Ένα αναπάντεχο έσοδο ή μια πηγή εσόδων είναι πιθανό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εμπιστεύσου τις ιδέες σου, ιδιαίτερα τις πιο ρηξικέλευθες και μπες στη διαδικασία να τις υλοποιήσεις. Οι καινούργιες γνωριμίες μπορεί να καταλήξουν σε δελεαστικές συνεργασίες ή σε έρωτες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σου.
ΛΕΩΝ: Οι ξαφνικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας είναι πιθανές, όπως πιθανό είναι να βρεις το θάρρος να αποχωρήσεις από μία δουλειά που είναι κόντρα στις επιταγές που σου θέτει ο εαυτός σου. Οι πρωτότυπες ιδέες σου μπορεί να αποδώσουν απρόσμενους καρπούς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένας ακατάλυτος έρωτας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, θρησκείας, κλπ είναι πολύ πιθανός αυτή την περίοδο. Έχεις εύνοια στις επαφές με το εξωτερικό και στην προσπάθειά σου να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΖΥΓΟΣ: Η λίμπιντο ανεβαίνει και σε οδηγεί σε παθιασμένες και έντονες καταστάσεις. Πιθανώς να είναι μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Κάποια οικονομική σου συμφωνία ανατρέπεται ενώ δεν αποκλείεται να βρεις μια λύση σε ένα μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολούθησε την καρδιά σου χωρίς φόβο αλλά με πάθος! Οι ανατροπές στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές, είναι πιθανές. Ωστόσο, πίσω από την απογοήτευση κρύβεται μια σπουδαία δυνατότητα, αρκεί να τολμήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά. Αλλαγές που δεν ήταν αναμενόμενες και θα σε αναγκάσουν να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Μάλλον θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας θα είναι η αιτία να χαμογελάς και να ξεχνάς τα αυστηρά πρέπει σου. Πιθανόν είναι να σε απογειώσουν οι εκπλήξεις από το ταίρι σου ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Καιρός να εμπιστευτείς τα δημιουργικά σου σχέδια και να τα βάλεις σε εφαρμογή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάζουν τα δεδομένα σου σε ένα οικογενειακό θέμα. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία ξαφνική μετακόμιση. Είναι πιθανό να δεχθείς πρόταση συγκατοίκησης από το ταίρι σου. Ίσως υπάρξει κάποια ένταση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο.
ΙΧΘΥΕΣ: Νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σου ξαφνικά και αναπάντεχα και φέρνουν αέρα ανανέωσης. Πιθανώς να είναι καθοριστικές για τη δουλειά σου ή να μιλάμε για το άτομο που θα ανατρέψει τα δεδομένα σου στην προσωπική σου ζωή.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet