Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, στις 27 μοίρες. Σημαντική παρουσία στο σχήμα της Πανσελήνου είναι ο Δίας που τη χρωματίζει με πολύ φωτεινά χρώματα και της δίνει το στίγμα της υπερβολής.

Ας μην ξεχνάμε ότι η κυρίαρχη όψη αυτής της περιόδου είναι το τετράγωνο του Κρόνου και του Ουρανού, η οποία μπορεί να φέρει αρκετά προβλήματα, κυρίως κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα. Ωστόσο, πιέσεις και ξεκαθαρίσματα φέρνει και σε προσωπικό επίπεδο, ιδιαίτερα στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Ευτυχώς, αυτή η τελευταία Πανσέληνος έρχεται να δώσει λίγο φως μέσα στις γιορτές μας, να μας εξωθήσει στο να κοινωνικοποιηθούμε, να κάνουμε μία εκδρομή ή ένα ταξιδάκι, να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα στη ζωή μας. Με τη συμμετοχή του Δία, η διάθεσή μας γίνεται καλύτερη. Παράλληλα με τους όποιους προβληματισμούς πνέει και αέρας αισιοδοξίας, έστω και πρόσκαιρης, αλλά αρκετής για να γίνουν οι γιορτές μας πιο φωτεινές.

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους δεν θα μας χωράει το σπίτι. Θα έχουμε τη διάθεση να βγούμε, να μπλεχτούμε στον κόσμο, να απολαύσουμε τη φύση. Παρέες και έξοδοι. Ωστόσο, επειδή όπου μπαίνει ο Δίας υπάρχει και η υπερβολή, καλό θα ήταν να προσέχουμε για να μην εκθέσουμε τους εαυτούς μας στους κινδύνους που ελλοχεύει η πολυκοσμία. Ένα ακόμη θέμα που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι θα υπάρχει τάση ισχυρογνωμοσύνης, δογματισμού και απολυτότητας. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να φανατίζεται, σκέψου ότι δεν έχεις κανένα λόγο να χαλιέσαι χρονιάρες μέρες. Αν κάποιος συζητητής σου είναι δογματικός, αδιαφόρησε και αναζήτησε πιο ευχάριστες παρέες για να περάσεις καλά! Άλλωστε το σύνθημα της Πανσελήνου είναι το «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε…»!

Ας δούμε την επίδραση της Πανσελήνου στο ζώδιό σου και στο ζώδιο του ωροσκόπου σου:

ΚΡΙΟΣ: Ευχάριστες συνευρέσεις με φίλους, εκδρομές, ταξίδια, διασκέδαση, εποικοδομητικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανασφάλεια που, όμως, μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις δημιουργικά σχέδια για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονη κυκλοθυμία, περισσότερη ευαισθησία αλλά και διασκέδαση με παρέες, φλερτ, εκδρομές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βουλιάζεις στις αναμνήσεις σου. Αν θέλεις να αξιοποιήσεις τις περιστάσεις με ευχάριστο τρόπο, κάνε τις εξόδους σου σε μέρη γνώριμα με το ταίρι σου για να ξαναζήσεις τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ: Φιλίες, ταξίδια, εκδρομές, χαρούμενες στιγμές και διασκέδαση. Να το χαρείς όσο μπορείς για να αντέξεις στις πιέσεις της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλή δουλειά και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε κουράσουν και θα σε πιέσουν, αλλά θα αμειφθείς, έστω και αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Εκδρομές, ταξίδια, καινούργιες γνωριμίες, αναγεννητικές καταστάσεις στον ερωτικό τομέα και φλερτ με πολύ αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά έξοδα που, ναι μεν κάνεις για ευχάριστους λόγους, αλλά καλό είναι να προσέχεις, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιες γνωριμίες, ταξίδια, επαφές, διασκέδαση. Καλό είναι να προσέχεις την πολυλογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχεις αρκετή δουλειά και πολλές υποχρεώσεις που θα σε αγχώνουν. Το θετικό είναι ότι αναμένεις τις ανάλογες απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φλερτ με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας, αναγεννητικές καταστάσεις για τη σχέση σου, αρκετή διασκέδαση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σου θα είναι να περάσεις καλά με τις ασφαλείς επιλογές σου ή με το ταίρι σου στο σπίτι.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet