Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού, η οποία στιγματίζει αυτή την περίοδο. Οι όψεις που σχηματίζονται είναι μεγάλης έντασης και αποζητούν τη μεταμόρφωση. Είναι καιρός να αποφασίσουμε τι πρέπει να θυσιάσουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να αναγεννηθούμε, γυρίζοντας σελίδα ή καλύπτοντας το κενό που θα προκύψει από κάτι καλύτερο.

Το λάθος μας είναι ότι μας τρομάζει ο όρος της θυσίας γι’ αυτό, συχνά, μένουμε άκαμπτοι όταν παίρνουμε τέτοια μηνύματα από το Σύμπαν και τελικά χτυπάμε στο ίδιο το τείχος της ακαμψίας μας. Στην προκειμένη περίπτωση, θυσία μπορεί να είναι η απαλλαγή από τοξικές σχέσεις που μας απομυζούν. Θυσία μπορεί να είναι η προσπάθειά μας να βάλουμε τέλος σε μία κακιά συνήθεια. Θυσία μπορεί να είναι να αλλάξουμε συμπεριφορές, συνειδητοποιώντας τις υποσυνείδητες πλευρές μας που προκαλούν επαναλαμβανόμενα λάθη. Συνεπώς, αντί να τρομάξουμε, ας δούμε ποιο σκοτάδι μας θέλουμε οριστικά να φωτίσουμε κι ας θυσιάσουμε τις σκιές για χάρη της ευζωίας μας!

Πρακτικά, καλό θα ήταν να κρατάμε ασπίδες θάρρους και ψυχραιμίας στις εντάσεις, στον ανταγωνισμό και στον εκνευρισμό. Αν νιώθουμε να μας πνίγει ο θυμός ή το άγχος, καλό είναι να βρίσκουμε τρόπους εκτόνωσης μακριά από τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας. Οι τρόποι εκτόνωσης μπορεί να είναι η γυμναστική, μια βόλτα στη φύση, ο χορός, η μουσική, η τέχνη, κλπ.

Όσο για τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Ευκαιρία να απαλλαγείς από τους τοξικούς ανθρώπους που σε ταλανίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνεις την ανασφάλεια να σε δεσμεύει σε καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν. Μπες στη δράση για να κερδίζεις αυτά που αξίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλαγή πορείας για την ευόδωση των στόχων σου. Μια αλλαγή που τη θέλεις και θα έχεις την ευκαιρία να την πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οπλίσου με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, κυρίως στη δουλειά.

ΛΕΩΝ: Θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες που θα φέρουν επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ανικανοποίητες επιθυμίες σου βγαίνουν στην επιφάνεια. Πριν ξεσπάσεις, σκέψου αν εσύ διεκδίκησες αυτά που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ: Διαχώρισε την ήρα από το σιτάρι και αποφάσισε με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις τις ανατροπές στην καθημερινότητα. Αφού δεν μπορείς να τις αποφύγεις, απόλαυσέ τες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ερωτικό πάθος συμβαδίζει με τη δημιουργικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απόφυγε τις τριβές με ανωτέρους και άτομα της οικογένειας με τα οποία έχεις να λύσεις προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ετοιμάσου για καινούργιες γνωριμίες και σημαντικές αποφάσεις που θα σε απελευθερώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να σου βγουν οι ανασφάλειες στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet