Ο Ερμής που είναι ακόμη στάσιμος στον Ταύρο θα σχηματίσει ένα παρατεταμένο τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική. Αυξάνεται η δυνατότητά μας να διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές, να καταλαβαίνουμε διαισθητικά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, να είμαστε πιο διεισδυτικοί. Οι αποκαλύψεις φέρνουν τις αλήθειες στην επιφάνεια και αναδεικνύουν τα ψέματα, κυρίως αυτά που λέγαμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας. Ο λόγος παίρνει τη δύναμη που του αναλογεί και η πειθώ αυτών που πρεσβεύουν αλήθειες θα είναι πολύ ισχυρή. Τα κακοήθη κουτσομπολιά και το παρασκήνιο αποκαλύπτονται και δικαιώνονται αυτοί που είχαν πέσει θύματα τέτοιου είδους ενεργειών. Οι μέρες ευνοούν τις εκ βαθέων συζητήσεις, αναλύσεις, αποκαλύψεις που φέρνουν οικεία πρόσωπα ακόμη πιο κοντά και ισχυροποιούν σχέσεις.

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις του τριγώνου Ερμή – Πλούτωνα θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεις διεξόδους στη δουλειά και τώρα θα σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις τους ανωτέρους σου και να εκθέσεις τις ανάγκες και τα παράπονά σου. Ακόμη κι αν δεν έχεις άμεσα αποτελέσματα, να ξέρεις ότι τα λόγια σου δεν θα πάνε χαμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Συζητήσεις που θα γίνουν από καρδιάς, αποκαλύψεις μυστικών και συναισθημάτων στο ταίρι σου ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα, θα σε ξελαφρώσουν. Αναπτύσσεις σχέσεις εμπιστοσύνης που θα σου δίνουν ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σε ωθούν σε έναν εσωτερικό διάλογο. Αν δεν τον αποφύγεις, το κέρδος θα είναι μεγάλο καθώς θα συνειδητοποιήσεις τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφεύγεις, μετατρέποντας τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισχυροποιούνται κάποιες σχέσεις σου, φιλικές ή ερωτικές. Οι ουσιαστικές, από καρδιάς συζητήσεις σε φέρνουν πιο κοντά με κάποια αγαπημένα πρόσωπα. Μία συνεργασία μπορεί να φέρει αρκετά κέρδη, αρκεί να γίνει με άτομο εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ: Η ειλικρίνεια και τα ουσιαστικά λόγια θα αλλάξουν το κλίμα στη δουλειά καθώς θα βοηθήσουν στο να καταλάβουν οι ανώτεροί σου αυτά που ίσως δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να ενστερνιστούν μέχρι αυτή τη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα γεγονός θα σε οδηγήσει στο να ανοίξεις την καρδιά σου σε έναν συγγενή εξ’ αγχιστείας και μάλλον θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι πιο κοντά σου απ’ όσο φανταζόσουν. Πιθανότατα να εκπλαγείς από τις εκμυστηρεύσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει προς το πρόσωπό σου.

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεις το κατάλληλο άτομο που θα παίξει το ρόλο του εξομολόγου, στο οποίο θα μιλήσεις για τα συναισθήματα οργής ή απογοήτευσης που σε ταλανίζουν. Θα νιώσεις ανακούφιση και θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα οικείο σου πρόσωπο ανοίγει την καρδιά του σε σένα, μιλάει για τα συναισθήματά του, σου εκθέτει απόκρυφες πλευρές του. Οι σχέση σας ισχυροποιείται κι εσύ νιώθεις πιο ασφαλής απέναντί του. Το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκεις το κατάλληλο πρόσωπο με το οποίο θα ενώσεις δεξιότητες, ταλέντα, απόψεις, ιδέες και θα γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση που θα σε βοηθήσει στη δουλειά ή θα καταλήξει σε επαγγελματική συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φλερτάρεις με ένα άτομο που διεισδύει στις πιο μύχιες πλευρές σου από την πρώτη σας επαφή. Πιθανή είναι η de profundis συζήτηση με το ταίρι σου που θα επιφέρει την αναγέννηση της σχέσης σου και την αναζωπύρωση του πάθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ειπώνονται αλήθειες στην οικογενειακή εστία. Αλήθειες που πιθανώς πονάνε αλλά που η αποκάλυψή τους θα βοηθήσει στο να επιτευχθούν πιο ισχυρές σχέσεις ή να απογοητευτείτε. Από τη δύναμη τη δική σου και των οικείων σου να τις αντέξετε θα κριθεί το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εμφανίζονται στη ζωή σου άτομα που είναι έτοιμα να σε ακούσουν και με τη συμβουλή τους να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Θα κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και ίσως, με τη βοήθειά τους, βρεις τη λύση σε ένα πρόβλημα που σε ταλανίζει.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4-10 Ιουνίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet