Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο δίνοντας την ευκαιρία να ξεπεράσουμε εμπόδια σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Οι συνθήκες βελτιώνονται σε επίπεδο επικοινωνίας καθώς μπορούμε να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις και προβλήματα. Οικονομικά σχέδια και συμφωνίες που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ξεκολλάνε δίνοντας μας ανάσες ανακούφισης. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας βοηθά να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Συμφωνίες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στον προϋπολογισμό μας. Βαθύτερες εξομολογήσεις στον έρωτα εντείνουν το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και επιτρέπει να προχωρήσετε σε οικονομικά ζητήματα και ερωτικές υποθέσεις. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες και να βρείτε λύσεις σε εμπόδια που μπορεί να σας προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αισθηματικά, εκφράζετε τις ανάγκες σας με μεγαλύτερη ευκολία δείχνοντας επιμονή και υπομονή απέναντι στις διεκδικήσεις του συντρόφου σας. Το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθά να διεισδύσετε στην σκέψη των άλλων και να αντιληφθείτε φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχουν. Επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες και ειλικρινείς συζητήσεις στον έρωτα ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να εκφράσετε σκέψεις χωρίς δισταγμό και αμφιβολίες. Ωστόσο, η υπερένταση δεν σας εγκαταλείπει και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα σε συνεργασίες ή στην προσωπική σας ζωή. Απαραίτητο είναι να μπείτε σε διαδικασία διαλόγου με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς, δείχνοντας διάθεση για να κατανοήσετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους. Το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανοίγει πνευματικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σας βοηθά να προχωρήσετε στην επίλυση επαγγελματικών και γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ξεκαθαρίστε στην στάση σας και αδράξτε ευκαιρίες που μπορεί να σας βγάλουν από αδιέξοδα. Προσεκτικοί πρέπει να είστε στο χώρο της δουλειάς καθώς το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να σας εκθέσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για έκφραση βαθύτερων συναισθημάτων και ανασφαλειών. Οι ερωτικές από καρδιάς εξομολογήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σας, δίνοντας στη σχέση σας μια άλλη, σαφώς πιο ουσιαστική, διάσταση.  

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σας βοηθά να προχωρήσετε με γρηγορότερους ρυθμούς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε. Καθυστερήσεις και εμπόδια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος μπορούν να ξεπεραστούν με μεγαλύτερη ευκολία καθώς βρίσκετε πρωτότυπες και πρωτοποριακές λύσεις. Το φιλικό περιβάλλον και η επικοινωνία μαζί του θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας δίνει την ευκαιρία για νέες συνεργασίες που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, βελτιώνονται οι συνθήκες και η επικοινωνία στο πεδίο της καριέρας. Θα πάρετε ανάσες και θα προχωρήσετε σε επαγγελματικά σχέδια που πιθανά είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αξιοποιήστε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να διευθετήσετε παρεξηγήσεις και εκκρεμότητες που επηρέασαν τις σχέσεις σας στη δουλειά. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έρχεται σε επαγγελματικό επίπεδο με σκοπό την εξέλιξη σας. Οικονομικές συμφωνίες και διεκδικήσεις μπορούν να στεφθούν με επιτυχία για αυτό αξιοποιήστε κάθε δυνατότητα που σας δίνεται. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σας βοηθά να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες και νομικά θέματα με μεγαλύτερη ευκολία. Εμπόδια και καθυστερήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος ξεπερνιούνται. Πιθανό είναι να υπάρξουν ταξίδια και συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα ανοίξουν ένα νέο και ενδιαφέρον πεδίο δράσης για εσάς. Το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και την επιμονή σας. Αντιλαμβάνεστε με ευκολία ποια πρόσωπα πραγματικά ενδιαφέρονται για εσάς και ξεκαθαρίζετε την στάση σας απέναντι σε κόλακες που μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να επηρέασαν την κρίση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε καθυστερήσεις και κωλύματα που επηρέασαν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Η διαίσθησή σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές επιλογές καθώς θα σας βοηθήσει να αποφύγετε παγίδες. Ερωτικά, εκφράζετε συναισθήματα και φόβους στο ταίρι σας που μπορεί να επηρέασαν την σχέση σας το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Ειλικρινείς συζητήσεις σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο σας βοηθούν να απαλλαγείτε από ψυχολογικά βάρη και απωθημένα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, η επικοινωνία με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας βελτιώνεται σημαντικά. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Η επικοινωνία με το ταίρι σας αποκαθίσταται και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξει ισορροπία και κατανόηση που θα ευνοήσουν τη σχέση. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εμπορικές συνεργασίες που έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Παράλληλα αξιοποιήστε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας απέναντι στο ταίρι σας και σε πρόσωπα πού βρίσκονται στο κοντινό σας περιβάλλον. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και φροντίζει να σας δώσει ανάσες στον χώρο της δουλειάς. Μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις της προηγούμενης περιόδου φαίνεται να ξεπερνιούνται και μπορείτε να δρομολογήσετε τις υποθέσεις που σας αγχώνουν. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείτε στην επικριτικότητα και το άγχος που θα προκαλέσουν υπερένταση με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ευνοεί επαγγελματικές και οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Μην διστάσετε να διεκδικήσετε αυτό που νιώθετε ότι σας αξίζει, προβάλλοντας τις επαγγελματικές σας δεξιότητες.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σας βοηθά να εκφράσετε προβληματισμούς και σκέψεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Με αυτό τον τρόπο η σχέση σας θα εξελιχθεί και θα βοηθήσετε να ξεπεραστούν πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Δώστε χώρο και χρόνο στην δημιουργική πλευρά την προσωπικότητά σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών και συζητήσεων που θα σας ενθουσιάσουν. Το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σας βοηθά να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία βαθύτερα συναισθήματα και καταστάσεις που έχουν παίξει μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας. Μην διστάσετε να αποκαλύψετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας στο ταίρι σας γιατί είναι βέβαιο πως θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο οι επικοινωνιακές συνθήκες εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος βελτιώνονται. Έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους οικείους σας χωρίς να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Παράλληλα σημαντικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να προκύψουν σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και βρείτε λύσεις για να ξεπεράσετε εμπόδια που σας προβλημάτισαν την προηγούμενη περίοδο. Το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας βοηθά να εκφράζεται απωθημένα, ενοχές και τραύματα του παρελθόντος που αγγίζουν την οικογένεια. Μην διστάσετε να είσαστε ειλικρινείς απέναντι σε πρόσωπα που σας έχουν πληγώσει καθώς αυτό θα σας απελευθερώσει από παλιότερες καταστάσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σας βοηθά να προχωρήσετε με καλύτερους ρυθμούς σε ότι αφορά επικοινωνιακές και εμπορικές συμφωνίες. Καθυστερήσεις και εμπόδια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος ξεπερνιούνται λόγω της γρήγορης αντίληψης και των ιδεών που καταθέτετε. Κοντινές αποδράσεις θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα για αυτό αξιοποιήστε κάθε ανάλογη πρόταση. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συνομιλίες και συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδέες και προτάσεις μπορούν να υλοποιηθούν και να σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Ιουνίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet